Καράογλου: Θα ερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς στο Άγιον Όρος

Kατά την επίσκεψή του σήμερα στην περιοχή του Αγίου Όρους ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, δεσμεύτηκε για τη διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς και συνέστησε ψυχραιμία.

Αυτές τις δύσκολες ώρες ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Απαιτείται ψυχραιμία, σύνεση, συντονισμός και οι πολίτες να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών. Με τη βοήθεια του Θεού, τη συνέχιση της οργανωμένης επιχείρησης και τις ηρωικές προσπάθειες των εκατοντάδων πυροσβεστών μας που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα η φωτιά θα τεθεί υπό έλεγχο.

Στο μεταξύ,

διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην Ουρανούπολη, καθώς και στα Νέα Ρόδα και την Τρυπητή και οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στα καταλύματα της περιοχής, έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι, σε δύσβατη περιοχή στη θέση Μονοξυλίτης του Αγίου Όρους και κατά τη διάρκεια της νύχτας επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ουρανούπολης, απειλώντας τον οικισμό.

πηγή :tsantiri.gr

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα