Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ραγδαία επιδείνωση από τα δυτικά που σταδιακά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παρουσιάσει από αύριο ο καιρός, Τα κύρια χαρακτηριστικά της απότομης μεταβολής θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Τρίτη 01-10-2013

Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Θράκη

και την ανατολική νησιωτική χώρα. Εξασθένηση των φαινόμενων στα δυτικά από το βραδυ.Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές.

Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: σε πτώση.

Τετάρτη 02-10-2013

Καιρός: στην ανατολική νησιωτική χώρα αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτιωση. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση.

Πέμπτη 03-10-2013

Καιρός: στη δυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα ανατολικά.

Παρασκευή 04-10-2013 και Σάββατο 05-10-2013

Καιρός: στα ανατολικά και τα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Άνεμοι: στα δυτικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση.

Θερμοκρασία: σε άνοδο το Σάββατο

Keywords
Τυχαία Θέματα