Ποιες περιοχές θα χτυπήσει την Πέμπτη η κακοκαιρία

Πέμπτη τη χώρα με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα στο Ιόνιο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα και τις βραδυνές ώρες να περιοριστούν στις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Την ίδια ώρα νέα πτώση αναμένεται να σημειώσει η θερμοκρασία./pp Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif;font-size: 13px;font-style: normal;font-variant: normal;font-weight: normal;letter-spacing: normal;line-height: 19px;text-align: start;text-indent: 0px"p Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif;font-size: 13px;font-style: normal;font-variant: normal;font-weight: normal;letter-spacing: normal;line-height: 19px;text-align: start;text-indent: 0px">Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για την Πέμπτη έχει ως εξής:

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Καιρός: στην ήπειρο και τις βορειότερες περιοχές του ιονίου παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες που γρήγορα θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι στο ιόνιο και τη δυτική στερεά, και μέχρι το βράδυ στη δυτική Πελοπόννησο.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση.

Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Αττική

Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα