Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια: Έφαγα την προίκα μου για να πληρώσω λογαριασμούς!

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μίλησε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τον Μύρωνα (σ.σ. Στρατή, με τον οποίο συζεί), αλλά αρκετά συχνά αναγκάστηκα να δανειστώ από τη γιαγιά μου ή τη θεία μου για να πληρώσω το ενοίκιό μου. Ακόμα και τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει η οικογένειά μου για να μου τα δώσει όταν θα παντρευτώ ή όταν θα κάνω το πρώτο μου παιδί, έχουν γίνει φύλλο και φτερό. Πάει η προίκα μου. Την έδωσα όλη στους λογαριασμούς». Αυτό δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη

στο περιοδικό ΟΚ.

Προσθέτοντας, σχετικά με τι επιπτώσεις είχε πάνω της όλο αυτό ψυχολογικά «Στην αρχή της κρίσης, όταν άρχισαν από τη δουλειά μου να καθυστερούν να με πληρώνουν, ζορίστηκα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα κορίτσι που έχει μάθει από τα 18 του χρόνια να μένει μόνο του και να συντηρεί τον εαυτό του, να πρέπει να στραφεί ξανά στην οικογένειά του και να ζητήσει δανεικά. Μέσα μου είναι παρήγορο που το ίδιο ισχύει και για την πλειονότητα των συνομηλίκων μου κι έτσι, όσο άσχημα κι αν αισθάνομαι, μπορώ να το μοιραστώ».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε και για το πόσο «φυσικά» ήρθαν τα πάντα στη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή: «Όταν αποδεσμευτήκαμε από τις προηγούμενες σχέσεις μας, επειδή δεν ήμασταν ποτέ φίλοι αλλά περισσότερο δύο καλοί γνωστοί που έκαναν παρέα, αρχίσαμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλον με άλλο μάτι και είπαμε “μωρέ λες;’. Εκεί που είχαμε πάει στο σινεμά για να δούμε το Avatar, είπαμε φεύγοντας: “Να ξαναπάμε καμιά φορά” και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Ακόμα και την απόφαση να μείνουμε μαζί, την πήραμε όταν έτυχε ο Μύρωνας να ψάχνει σπίτι και εγώ προσφέρθηκα να τον βοηθήσω».

Πηγή: parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα