Οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του αστυνομικού που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκου

Περισσότερες απο χίλιες σφαίρες και 17 πυροκροτητές, βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – στο γραφείο 47χρονου αστυνομικού στο Ρέθυμνο, ο οποίος έχει καταγγελθεί και για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς -όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης- σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικούς χώρους φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, στο γραφείο του, βρέθηκαν

και κατασχέθηκαν:

1.456 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων

17 πυροκροτητές

γεμιστήρας πυροβόλου όπλου

πλαστική θήκη χειροβομβίδας με λαβή και πυροκροτητή.

Επιπλέον βρέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εννέα συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι – 5 USB Sticks , τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δέκα κάρτες κινητής τηλεφωνίας, που θα εξεταστούν περαιτέρω.

Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον καταγγελθείσα υπόθεση ασελγών πράξεων, με θύμα 14χρονη ανήλικη.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα