Ώρα Εθνικής Ελλάδος [Εικόνες-Βίντεο]

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας δίνει η Ελλάδα, η οποία κοντράρεται στη Νατάλ με αντίπαλο την Ιαπωνία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Estadio das Dunas», μπροστά σε 40.000 θεατές και θα ξεκινήσει στη 01.00 (ώρα Ελλάδας), τα ξημερώματα της Παρασκευής (ΝΕΡΙΤ HD, ΝΕΡΙΤ Sports).

Μετά την ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα από την Κολομβία, τα περιθώρια του αντιπροσωπευτικού

μας συγκροτήματος για πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας έχουν στενέψει. Το θετικό στοιχείο είναι ότι οι «Καφετέρος» κέρδισαν με 2-1 και την Ακτή και ουσιαστικά «καθάρισαν» την πρώτη θέση, βυθίζοντας παράλληλα τους «Ελέφαντες» στο άγχος, καθώς χρειάζονται νίκη επί της Ελλάδας στο τρίτο παιχνίδι για να προκριθούν.

Εμπιστεύεται την ομάδα ο Σάντος

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Σάντος δείχνει ότι εμπιστεύεται τους παίκτες του, παρά την ήττα στην πρεμιέρα. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα δε αναμένεται να είναι πολλές. Η σίγουρη είναι η αλλαγή του Φάνη Γκέκα με τον Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση, ενώ στους πρώτους έντεκα αναμένεται να είναι και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σαλπιγγίδη. Η… Αχίλλειος πτέρνα της Ιαπωνίας είναι ξεκάθαρα στα πλάγια μπακ, που κάνουν πολλά ανεβάσματα, με overlap και ο Σάντος θέλει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των Ασιατών.

Στο 4-5-1 τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσει η ίδια τετράδα με τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Στο κέντρο αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης έχοντας μπροστά του τους Κονέ και Μανιάτη, ενώ ο Σαμαράς θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο.

Sold Out στη Νατάλ

Κατάμεστο από 40.000 φίλους του ποδοσφαίρου θα είναι απόψε το «Estadio das Dunas» στη Νατάλ, όπου η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την Ιαπωνία. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Το παιχνίδι ξεκινά τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:00, ΝΕΡΙΤ HD, ΝΕΡΙΤ Sports) θα διεξαχθεί με τον υδράργυρο στους 28 βαθμούς και με την μετεωρολογική υπηρεσία να προβλέπει παροδικά ψιλόβροχα στην περιοχή.

Διαιτητής από το Ελ Σαλβαδόρ

Ο Τζόελ Αγκιλάρ θα είναι ο διαιτητής. Ο 38χρονος ρέφερι από το Ελ Σαλβαδόρ «σφύριξε» την αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο «Μαρακανά» για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει μετάσχει και σε άλλες διοργανώσεις της FIFA, συμπεριλαμβανομένου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών του 2013 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων του 2011.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γουίλιαμ Τόρες και Χουάν Ζούμπα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νόρμπερτ Χαουάτα από την Ταϊτή.

Τα σενάρια για την πρόκριση

Ακόμα και με ισοπαλία απέναντι στην Ιαπωνία η Ελλάδα θα ελπίζει σε πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξεκινώντας υποθέτουμε ότι η Ελλάδα κερδίζει σήμερα την Ιαπωνία. Η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής: Κολομβία 6, Ακτή 3, Ελλάδα 3, Ιαπωνία 0. Έτσι θα θέλει ακόμα μία νίκη απέναντι στην Ακτή για να εξασφαλίσει τη συνέχεια στο Μουντιάλ.

Αν σήμερα η Ελλάδα έρθει ισόπαλη, η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής: Κολομβία 6,Ακτή 3, Ιαπωνία 1, Ελλάδα 1. Έτσι, η Εθνική θα ψάχνει πάλι νίκη στο ματς με την Ακτή, ενώ παράλληλα θα θέλει νίκη της Κολομβίας ή ισοπαλία στο παιχνίδι των Ιαπώνων. Αν επικρατήσει επί της Ακτής και ταυτόχρονα η Ιαπωνία νικήσει την αδιάφορη Κολομβία, τότε η Εθνική θα χρειαστεί νίκη με δύο και περισσότερα γκολ σε σχέση μ” αυτήν των Ιαπώνων!

Γ” ΟΜΙΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΛΗ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
14/6 Μπέλο Οριζόντε Κολομβία – Ελλάδα 3-0
15/6 Ρεσίφε Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία 2-1
19/6 Μπραζίλια Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού 2-1
20/6 Νατάλ ΙαπωνίαΕλλάδα 01:00
24/6 Κουιάμπα Ιαπωνία – Κολομβία 23:00
24/6 Φορταλέζα Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού 23:00

ΟμάδεςΒαθμοίΑγώνεςΓκολΚολομβία625-1Ακτή Ελεφαντοστού323-3Ιαπωνία011-2Ελλάδα010-3

Πηγή:zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα