Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου VW Polo [Εικόνες]

Φώτα LED για πρώτη φορά σε VW
Χαρακτηριστικό των ανανεωμένων VW Polo είναι οι ολοκαίνουργιοι και πιο εξελιγμένοι κινητήρες που προσφέρουν έως και -21% οικονομία στο καύσιμο. Σημαντικό στοιχείο τα διαστήματα των service που γίνονται κάθε δύο χρόνια ή 30.000 χιλιόμετρα και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αλλαγή λαδιών. Όσον αφορά το εσωτερικό, η ποιότητα έχει ανέβει θυμίζοντας έντονα το Golf ενώ εξοπλισμός όπως η σπορ ανάρτηση,

το σύστημα ανάγνωσης κόπωσης κ.ά. το καθιστούν ως ένα μικρό αυτοκίνητο με εξοπλισμό μεγάλου. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι τα νέα φώτα LED που βλέπουμε για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της VW. Πρόκειται για ολοκληρωμένα (φουλ) φώτα τεχνολογίας LED σε μικρή και μεγάλη σκάλα με ότι αυτό συνεπάγεται για την καλύτερη ορατότητα, οικονομία και ασφάλεια.

Από πλευράς κινητήρων, υπάρχουν δύο μηχανικά σύνολο βενζίνης 1.0 και 1.2 λίτρων με 75 και 90 ίππους αντίστοιχα. Από πλευράς diesel διαθέσιμος είναι ο κινητήρας 1.4 με 75 και 90 ίππους. Επίσης υπάρχει και η επιλογή κιβωτίων τύπου DSG (αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη) ανάλογα με την έκδοση.

Για να δείτε αναλυττικά τις τιμές πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά πατήστε ΕΔΩ

Η ποιότητα κύλισης χαρακτηρίζει το ανανεωμένο Polo…

Αυτοκίνητο πόλης αλλά και εκτός αυτής…

Το εσωτερικό θυμίζει έντονα το Golf..

Με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο diesel διατίθεται το Polo…

Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 280 λίτρα…

Παιχνίδια με το φακό…

Σίγουρα το νέο Polo δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…

Keywords
Τυχαία Θέματα