Οδηγός παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε

Σε νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε ένας 55χρονος από τον Πύργο, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη. Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, ο άτυχος άνδρας περπατούσε στην οδό Αλφειού με το σκύλο του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στην είσοδο της πόλης από την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας.

Τον τραυματία βοήθησαν οι περίοικοι που έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ κλήθηκε αμέσως η Τροχαία Πύργου και το ΕΚΑΒ.

Παράλληλα κλήθηκαν στο σημείο και άλλες δυνάμεις της Αστυνομίας που ενημερώθηκαν από τους γείτονες για τα στοιχεία του οχήματος που εγκατέλειψε τον 55χρονο και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο 55χρονος αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, του έγιναν ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω εξετάσεις. Έφερε κυρίως θλαστικά τραύματα και κάποια μικροκατάγματα.

Αργά το βράδυ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας Ρομά βρέθηκε σε καταυλισμό κοντά στη διασταύρωση Βουνάργου, ενώ συνελήφθη και ο οδηγός. Στους άνδρες της Τροχαίας δήλωσε πως φοβήθηκε μετά το ατύχημα και για αυτό τράπηκε σε φυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα