Ο εραστής του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτει την παθιασμένη σχέση τους

Για τον 6χρονο παθιασμένο δεσμό του με τον Μάικλ Τζάκσον μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Sun ο 54χρονος πλέον Σκοτ Θόρσον, σοφέρ και εραστής του Λιμπεράτσε.

Ο ίδιος που έγραψε το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία «Behind the Candelabra» με τους Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον.

«Ο Λιμπεράτσε με σύστησε στον Μάικλ στα τέλη των 70s, την εποχή που μόλις είχε κυκλοφορήσει το Thriller. Γίναμε εραστές. Η σχέση μας κράτησε 6-7 χρόνια. Ο Μάικλ ήταν πολύ γενναιόδωρος

μαζί μου. Μου φερόταν πολύ καλά». Αυτό δήλωσε ο Σκοτ Θόρσον στην εφημερίδα Sun.

Προσθέτοντας πως «Ο Λιμπεράτσε και εγώ είχαμε κάνει και οι δυο πλαστικές την ίδια περίοδο που ο Μάικλ είχε κάνει πλαστική στην μύτη επειδή νόμιζε ότι δεν είναι ωραίες. Αναρρώναμε όλοι μαζί στην έπαυλη του Λιμπεράτσε στο Palm Springs».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θόρσον μιλάει για τον υποτιθέμενο δεσμό με τον βασιλιά της ποπ. Όταν το είχε κάνει ξανά το 2004 (στον National Enquirer) , ο δικηγόρος του Μάικλ Τζάκσον αποκάλεσε τον ισχυρισμό «σκουπίδι».

Μάλιστε τότε ο Σκοτ είχε μιλήσει διεξοδικά και για την πρώτη νύχτα που πέρασαν μαζί «Καθόμουν μερικά μέτρα μακριά του όταν μου έκανε νόημα με το χέρι του να τον πλησιάσω και να μπω μαζί του στο κρεβάτι. Η ερωτική μας συνεύρεση κράτησε περίπου μια ώρα».

Άξιο επισήμανσης είναι ότι ο Θόρσον δεν είναι και στα καλύτερά του αυτή την στιγμή καθώς τον Μάιο τον συνέλαβαν με κατηγορίες για διάρρηξη και χρήση κλεμμένων πιστωτικών καρτών. Την εγγύησή του πλήρωσε ο ιδιοκτήτης του Bunny Ranch, του διάσημου οίκου ανοχής στην Νεβάδα όπου και μένει πλέον μόνιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα