Ο “Harry Potter” ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον συγκάτοικό του [Βίντεο]

«Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί το gay sex είναι πιο σοκαριστικό από αυτό μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας», είπε ο νεαρός ηθοποιός

Από μαθητευόμενος μάγος και υπερασπιστής του καλού… στο κρεβάτι με άνδρα! Ο λόγος για τον Daniel Radcliffe που αντάλλαξε καυτά φιλιά με τον παρτενέρ του, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο συγκάτοικός του… για τις ανάγκες της νέας του ταινίας.

«Ήταν κάτι εντελώς καινούριο για μένα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε. Εξάλλου η ερωτική σκηνή μας πήρε λίγο περισσότερο από μία ώρα για να τη γυρίσουμε», είπε ο ηθοποιός για τα γυρίσματα του «Kill Your Darlings».

Ο Daniel υποδύεται τον ομοφυλόφιλο ποιητή Allen Ginsberg, ενώ παρτενέρ του στην ταινία είναι ο Dane DeHaan, με τον οποίο έγιναν πρόσφατα… συγκάτοικοι!

«Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί το gay sex είναι πιο σοκαριστικό από αυτό μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας», είπε ο νεαρός ηθοποιός, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε για την εν λόγω σκηνή.

Πάντως, ο Daniel χρειάστηκε… βοήθεια για τα καυτά φιλιά με τον συγκάτοικό του: όπως είπε, ο σκηνοθέτης Johnny Krokidas τον παρότρυνε συνεχώς να βάλει πιο πολύ… πάθος!

πηγή: star

Keywords
Τυχαία Θέματα