Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Beyoncé!

Η διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να γυρίσει μια ταινία- ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στη ζωή της.

Όπως όλα δείχνουν η Beyoncé αρέσκεται στο να μοιράζεται τη προσωπική της ζωή με τους θαυμαστές της, και έχει βάλει στόχο να το καταφέρει με κάθε μέσο. Η αρχή έγινε με το προσωπικό blog που έχει δημιουργήσει στο Tumblr, “iam.beyonce.com” μέσα από το οποίο μοιράζεται μηνύματα και φωτογραφίες από

την οικογένειά της και όχι μόνο.

Η συνέχεια όπως φαίνεται είναι η δημιουργία μιας ταινίας ντοκιμαντέρ η οποία θα αποτελεί ένα προσωπικό πορτραίτο της τραγουδίστριας. Τη παραγωγή την έχει αναλάβει η HBO και τη σκηνοθεσία η ίδια η Beyoncé. Σε ανακοίνωσή της η HBO υποσχέθηκε ότι η ταινία θα είναι άκρως αποκαλυπτική, με χωρίς-προηγούμενο πρόσβαση στη προσωπική ζωή της Beyoncé και της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένης της κόρης τους με το Jay-z, Blue Ivy.

Υλικό από συναυλίες, backstage αποκαλύψεις, video από τη παιδική ηλικία της Beyoncé και όλα όσα θέλει να μάθουμε για αυτήν, θα κάνουν πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου 2013 στο δορυφορικό κανάλι της HBO, ενώ θα προγραμματιστούν προβολές και σε άλλες χώρες.

Το editor’s note είναι ότι έχουμε την αίσθηση ότι είναι λίγο νωρίς για να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο αφιέρωμα στη ζωή της, καθώς αν μη τι άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ναρκισσιστικό για μια καλλιτέχνιδα που δεν έχει αγγίξει ακόμα τα 30.

πηγή: tralala

Keywords
Τυχαία Θέματα