Νικολόπουλος: Ο Ελληνικός λαός όταν «έβαζε» το γαλάζιο χρώμα στον χάρτη, δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι θα κυβερνιέται από «Σημιτοφύλακες»

Νέα πυρά στέλνει μέσω Twitter και Facebook ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος…

Αναλυτικά η δήλωση Νικολόπουλου:

Καλημέρα. Ο Ελληνικός λαός όταν «έβαζε» το γαλάζιο χρώμα στον χάρτη της επικράτειας, εκείνη την Κυριακή δεν μπορούσε

να φαντασθεί ότι θα κυβερνιέται από «Σημιτοφύλακες». Ήταν ρητή και κατηγορηματική η προεκλογική δέσμευση Σαμαρά: «Εγώ θα συγκροτήσω μία μόνο εξεταστική. Για το πώς φτάσαμε στο 1ο μνημόνιο και για το ποιοι επωφελήθηκαν…». Θυμίζω ότι σύσσωμη η ΝΔ είχε καταγγείλει στην Βουλή τους άθλιους πρωταγωνιστές που προκάλεσαν στον λαό & την πατρίδα αυτή την πρωτόγνωρη οικονομική & κοινωνική συμφορά.

Όταν σήμερα λοιπόν, ο Σαμαράς, διορίζει τους στενότερους συνεργάτες του «διδύμου της συμφοράς» (Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου) τους αρχιτέκτονες & συντάκτες του μνημονίου & τους χρησιμοποιεί ως «πρωτομάστορες» του κυβερνητικού έργου με μισθούς που φθάνουν τις 20.000 ευρώ το μήνα. Τι ζητά από μας τους Νεοδημοκράτες ο Σαμαράς; Να γίνουμε το «πλυντήριο» του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που ο οικονομικός εισαγγελέας διερευνά πιθανές ποινικές ευθύνες;

Σας λέω ονόματα & εσείς θυμηθείτε τον ρόλο που έπαιξαν από την εποχή Σημίτη ως την Κυβέρνηση του Μνημονίου: Γιώργος Ζανιάς, Ηλίας Πλασκοβίτης, Αναστάσιος Μπάνος, Πέτρος Χριστοδούλου κ.α.

Δεν είναι πρόκληση για τους Έλληνες που έχουν χάσει την δουλειά τους, την αξιοπρέπεια τους, την περίθαλψη, την σύνταξη κ.α.;

Keywords
Τυχαία Θέματα