Νέο πολιτικό κόμμα στα σκαριά με αρχηγό τον γιό του τέως, Παύλο;

Δεν αποκλείεται εκτός από τα δεκάδες κόμματα που ήδη κατέβηκαν στον πολιτικό » στίβο» στο άμεσο μέλλον να έχουμε ένα ακόμα όπως διαβάζουμε στον Παρατηρητή της Αργολίδας με αρχηγό; τον πρωτόττοκο γιό του τέως, Παύλο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Έντονες ζυμώσεις, με επίκεντρο τη βίλα μεγαλόσχημου, που διατηρεί στο Πορτοχέλι Ερμιονίδας, και με την συμμετοχή ισχυρών προσωπικοτήτων από τον χώρο του εφοπλισμού και του Τύπου, έλαβαν χώρα αυτό το καλοκαίρι

με θέμα την δημιουργία και προώθηση κομματικού σχήματος, που να κινείται από το χώρο του κέντρου έως την πατριωτική δεξιά. Πιο συγκεκριμένα, επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η ύπαρξη ενός κόμματος που θα καλύπτει το κενό αξιοπιστίας που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία και το έλλειμμα δημοκρατίας για το οποίο εγκαλείται η Χρυσή Αυγή. Ζητούμενο η επανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.

Στόχευση σε αυτό το έντονο παρασκήνιο είναι, τελικά, το να πεισθεί ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος να δώσει τη συγκατάθεσή του για την προώθηση στην ηγεσία αυτού του κόμματος του πρωτότοκου γιού του Παύλου* ή αν υπάρχει άρνηση του προτεινομένου, του δευτερότοκου Νικολάου.

Ισχυρά ατού του νέου κόμματος θα είναι η στήριξή του σε νέα, άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, γιατί όπως, χαρακτηριστικά τόνισε, σε μια από τις συναντήσεις αυτές, γνωστός εφοπλιστής: «Δεν μπορεί κανείς, πια, να εμπιστευθεί άτομα που μόλις πιάσουν στο χέρι τους εξουσία πέφτουν να πλιατσικολογήσουν ό,τι βρουν μπροστά τους! Τους σιχάθηκε ο κόσμος, δεν πάμε πουθενά με τέτοιους…». Δεδομένη θα είναι, φυσικά, η ισχυρή οικονομική στήριξη του νέου σχήματος.

Το μόνο που απομένει είναι το «ναι» του Κωνσταντίνου…

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

Πηγή: paratiritis-news.com

Keywords
Τυχαία Θέματα