H Σταυρούλα Ξουλίδου γράφει στο nocomments: Περί βλασφημίας

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία. Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

Με αφορμή τα γεγονότα , σύλληψη βλάσφημου κατά του γέροντα Παίσιου κτλ..και τις δηλώσεις των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ.

Η

ύβρις και η βλασφημία είναι ύβρις και βλασφημία  απο όπου κι αν εκτοξεύεται και όποιος είναι ο αποδέκτης της είτε λέγεται Χριστιανός  είτε λέγεται μουσουλμάνος , ιουδαίος κλπ.

Ζούμε σε μια χώρα δημοκρατική με απόλυτη ελευθερία λόγου. Κάθενας μας  είναι ελεύθερος να πράτει και να λέει και να πιστεύει ότι θέλει αρκεί να μήν καταπατά την ελευθερία του άλλου.  Κάθε κατάσταση που ξεφεύγει είναι καταδικαστέα απο όπου και να προέρχεται.

Βέβαια με λύπη μας διαπιστώνουμε πως τα τελευταία χρόνια για χάρην των μεταρρυθμίσεων, προοδευτισμών , πολιτισμικότητας  ,γίνεται μια έντεχνη προσπάθεια για τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους, και της Χριστιανικής Ορθόδοξης Θρησκείας μας.

Ας σκεφτούμε όμως, ότι οι άγιοι πατέρες μας είναι αυτοί που εμψύχωναν το γένος μας, αυτοί που κράτησαν αναλοίωτη τη γλώσσα μας ανα του αιώνες με τα κρυφά σχολειά και αν μη τι άλλο τους οφείλουμε τον αμέριστο σεβασμό μας.

* Η Σταυρούλα Ξουλίδου είναι βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Β” Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα