Νεφελούδης: Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι πιά ούτε δημοκρατική, ούτε Αριστερά

Έτοιμος να ανοίξει πλέον την πόρτα της αποχώρησης από την ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι είναι το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Νεφελούδης.

Διαβάστε τι είπε μιλώντας στον ΑΡΤ 90,6 και στον συνάδελφο Κώστα Αττία:

Για μένα η Δημοκρατική Αριστερά ως κομματικός φορέας με τα χαρακτηριστικά που τον ιδρύσαμε δεν υπάρχει πιά. Δεν έχω καμία ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει αυτό το σχήμα. Και ήρθε ο καιρός

σιγά σιγά να πάρω και εγώ τις αποφάσεις μου.

Πόσο ελεύθερος είναι ένας βουλευτής που διαγράφεται πριν κάν εκφραστεί δια της ψήφου του; Γιατι ο Βουδούρης και ο Μουτσινάς διαγράφηκαν πρίν κάν εκφραστούν με την ψήφο τους. Διαγράφηκαν γιατί διατύπωσαν μια άλλη σκέψη. Και την είπαν δημόσια. Για αυτό διαγραφήκαν. Αυτό ήταν το αιτιολογικό στοιχείο αυτής της διαγραφής. Πόσο λοιπόν ελεύθερος μπορεί να φαίνεται ακόμα και ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος ή οι βουλευτές οι βασικοί όταν υπάρχει αυτή η προηγούμενη λειτουργία της κομματικής δουλειάς. Καταλαβαίνεται δημιουργεί ένα προηγούμενο πάρα πολύ άσχημο για τον χώρο της αριστεράς. Ποτέ δεν έχει γίνει. Ακόμα και ο κ. Σαμαράς ή ακόμα και ο κ. Παπανδρέου παλαιότερα και ο κ. Βενιζέλος διαγράφουν βουλευτές από τις κοινοβουλευτικές ομάδες όταν εκφράζονται οι ίδιοι. Όταν εκφράζονται εννοώ δια της ψήφου τους στο κοινοβούλιο.

Εγώ νομίζω ότι το κόμμα μου έχει χάσει και τους δυο επιθετικούς προσδιορισμούς της και το δημοκρατικό και το αριστερό.

Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσματα:

Λήψη αρχείου

Λήψη αρχείου

Λήψη αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα