Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ- «Τώρα πουτ@ν@κι@, θα σας γ@…σουμε»

Τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των συλληφθέντων στη μοτοπορεία φέρνει στο φως η εφημερίδα «Αυγή» σχετικά με τις καταγγελίες για βασανιστήρια που υπέστησαν όπως ισχυρίζονται στη ΓΑΔΑ από αστυνομικούς.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Ο Α, ο Β και ο Γ (σ.σ.: τα πλήρη στοιχεία τους είναι στη διάθεση της εφημερίδας) είναι τρεις νέοι άνδρες που έζησαν κυριολεκτικά στο πετσί τους την πρωτοφανή αστυνομική βία και τα βασανιστήρια που θυμίζουν άλλες εποχές, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Ο Α και ο Β ήταν ανάμεσα στους 15 συλληφθέντες της αντιφασιστικής μοτοπορείας στην περιοχή της Βικτώριας, ενώ ο Γ προσήχθη την επομένη μέρα, όταν είχε πάει στα δικαστήρια να συμπαρασταθεί στους συλληφθέντες.

Τους ρωτάμε για το απίστευτο περιστατικό και η απάντηση μας αιφνιδιάζει: «Αυτά γίνονταν και θα γίνονται. Το θέμα είναι τι σημαίνουν. Οι ίδιοι οι Δελτάδες μάς λέγανε είμαστε χρυσαυγίτες. Η κατάσταση σε ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ είναι ανεξέλεγκτη. Ούτε η Δεξιά έχει ισχύ σ” αυτό τον συρφετό. Ψιθυρίζεται ότι ο Σαμαράς χάνει τον έλεγχο στα σώματα ασφαλείας. Σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, αυτό είναι εκρηκτικό μείγμα», λένε ο Α και ο Β σχεδόν μ” ένα στόμα.

Ο Α πιάνει το νήμα της ιστορίας από την αρχή: «Ξεκινήσαμε την πορεία καμιά 80αριά μηχανές με αναβάτες, σύνολο περίπου 150 άτομα. Βρεθήκαμε σε εχθρική γειτονιά, μας πέταγαν γλάστρες από τα μπαλκόνια. Σ” όλη την πορεία οι Δελτάδες ακολουθούσαν στα 10 μέτρα, πετάξανε κρότου – λάμψης και διεμβόλισαν την πορεία. Οι “κάτοικοι” άρχισαν να φωνάζουν “αφήστε τους σ” εμάς να τους λιντσάρουμε” και οι Δελτάδες απαντούσαν “είναι δεύτερο κόμμα τώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα’. Οι Δελτάδες φώναζαν στους δικούς τους χτυπήστε τους, αλλά μην αφήσετε σημάδια’».

Στη συζήτηση παρεμβαίνει ο Β, ο οποίος μάλιστα χτυπήθηκε με tazer από τους αστυνομικούς: «Μόλις πέσανε πάνω μας, μας λιάνισαν. Μας χτυπούσαν με τα κλομπ όπου έβρισκαν. Εμένα μόλις μου ρίξανε το tazer παράλυσα ολόκληρος. Στην αρχή νόμιζα ότι ήτανε από την αδρεναλίνη. Είχανε παραλύσει τα χέρια και τα πόδια μου και μου χρεώσανε αντίσταση κατά της Αρχής»…

«Τώρα πουτανάκια θα σας γαμ…»…

«Στη συνέχεια -παρεμβαίνει ο Α- μας οδήγησαν με περιπολικά στην Ασφάλεια, στον 6ο όροφο, στο Τμήμα Προστασίας Κράτους και Πολιτεύματος (!). Για να μας την σπάσουν, μας έβαλαν σε πτέρυγα που κατά 99% ήταν μετανάστες. Από την πρώτη στιγμή, η αλληλεγγύη τους ήταν απίστευτη. Μας έφεραν κουβέρτες, φαγητό, νερό. Είναι άνθρωποι ξεχασμένοι στη ΓΑΔΑ εδώ και 4-5 μήνες. Σε χώρο που προορίζεται για 30 άτομα ήμασταν στοιβαγμένοι 80. Αντιθέτως, η πτέρυγα που είχε μόνο Έλληνες ήταν πεντακάθαρη και με φάτσες αμφιβόλου προέλευσης. Κάποια στιγμή κυκλοφόρησε ότι θα έρθουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους έπιασε οίστρος καθαριότητας».

Όπως λέει στη συνέχεια ο Α, «ξεκίνησαν με το λεκτικό: “Θα σας θάψουμε όπως στο Γράμμο, το Βίτσι’, “Τώρα, πουτανάκια, θα σας γαμήσουμε. Είσαστε κότες. Τριάντα ήμασταν και σας γαμήσαμε’. Μας λέγανε καθαρά ότι είναι χρυσαυγίτες. “Ναι ρε, χρυσαυγίτες είμαστε, τέρμα

Keywords
Τυχαία Θέματα