Μετά το φεστιβάλ…άρχισε το ξύλο!

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κτήμα Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής το βράδυ της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου όταν ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ ομάδων νεαρών ατόμων που βρίσκονταν στον χώρο.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, στο κτήμα Φιξ πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σειρά εκδηλώσεων του Δήμου και συλλόγων του Ηρακλείου στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Πόλεως Δράσεις”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.xtypos.gr, αργά το βράδυ της Τετάρτης, και αφού είχαν ολοκληρωθεί η

συναυλία του Γιάννη Βλασερού με τους Ορίζοντες και οι λοιπές εκδηλώσεις, δύο ομάδες νεαρών ήρθαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή και ενώ υπάρχουν αναφορές πως κάποιοι εξ αυτών είχαν καταναλώσει αρκετή μπύρα. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και επικράτησε πανικός στον χώρο. Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων οι νεαροί απωθήθηκαν έξω από το κτήμα και διασκορπίστηκαν στα γύρω στενά, ενώ μετά από λίγο έφτασε και η αστυνομία.

Όπως μας ενημέρωσαν από το Δήμο, δεν προκλήθηκαν  σοβαρές υλικές ζημιές σε εξοπλισμό και στα περίπτερα που βρίσκονται στο κτήμα. Ωστόσο, μέχρι και το τέλος του φεστιβάλ που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η αστυνομική παρουσία θα είναι πιο έντονη.

Πηγή: xtypos.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα