Η Νανά Καραγιάννη πήρε εξιτήριο- Οι πρώτες της στιγμές έξω από το νοσοκομείο

Ύστερα από 11 ημέρες στενής παρακολούθησης από τους θεράποντες ιατρούς της στο Ιατρικό Κέντρο, η Νανά Καραγιάννη πήρε σήμερα στο χέρι το πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία και έτοιμη για να συνεχίσει να δίνει την μάχη της, αφού όλα θα συνεχιστούν κανονικά και εκτός νοσοκομείου. Μαζί με τον άντρα της Γιάννη Κωτσόπουλο που είναι πολύ χαρούμενος που παίρνει την γυναίκα του στο σπίτι, και φυσικά πολύ αισιόδοξος για το μέλλον

και μαζί με την αγαπημένη της φίλη Άννα Τσιάλτα, βγήκε και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Από τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει στενη παρακολούθηση από τον γιατρό της, εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή από την ομάδα του Ιατρικού Κέντρου, μέχρι να θεωρηθεί η κατάσταση της υγείας της ικανοποιητική!

Η Νανά μετά την έξοδο της ήθελε να απολαύσει τον καφέ της στο στέκι της στα Μελίσσια και ο άντρας της Γιάννης δεν της χάλασε το χατίρι! Ήθελε να είναι κοντά με άτομα του στενού περιβάλλοντός της και φίλους της που την αγαπούν και την στηρίζουν όλο αυτό τον καιρό.

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη και έτοιμη γι” αυτό τον αγώνα που μόλις ξεκίνησε και πιστεύει πως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους πλέον! Είναι πιο έτοιμη από ποτέ, πιο αισιόδοξη και πιο γεμάτη, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τον μεγάλο κίνδυνο.

Οι φωτογραφίες είναι λίγο μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο και στο μαγαζί που είναι το στέκι της στα Μελίσσια μαζί με τους δικούς της ανθρώπους.

Πηγή: bizznews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα