Η ALDEMAR έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Αναστάσιο Σιμιτζή για το επαγγελματικό του μέλλον!

Η κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα ALDEMAR HOTELS επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις του νικητή της κατηγορίας Επισιτισμού, Αναστάσιου Σιμιτζή, σπουδαστή στον Τομέα Επισιτισμού στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, κλείνοντας μαζί του «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των

EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε να βρίσκομαι εδώ σήμερα, χαιρετίζοντας τον όμιλο ΞΥΝΗ και το Mediterranean College για την πρωτοβουλία των Education Awards», δήλωσε η κ. Καλλιόπη Καραντεμοίρη, Human Resources Director της ALDEMAR HOTELS, η οποία έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με το νικητή της κατηγορίας Επισιτισμού στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Αναστάσιο Σιμιτζή.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τις σχολές ΞΥΝΗ που μου έκαναν την τιμή να δώσω απόψε το Βραβείο Επισιτισμού», ανέφερε η δημοφιλής chef κ. Βέφα Αλεξιάδου, απονέμοντας το βραβείο στο νικητή.

Με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες.

ΙΝFO

· www.iek-xini.edu.gr /www.medcollege.edu.gr /www.xinis.edu.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα