Γερμανός τηλεφώνησε στην Μέρκελ για να τον βοηθήσει σε τηλεπαιχνίδι

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του κόσμου. Και προφανώς δεν μπορεί ο καθένας να έχει το τηλέφωνό της ή την ευχέρεια να την καλεί ακόμη και για επουσιώδη θέματα.

Φαντάζεστε λοιπόν την αντίδραση όσων παρακολουθούσαν το τηλεπαιχνίδι «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος στη Γερμανία» όταν ένας διαγωνιζόμενος που χρειαζόταν βοήθεια για να απαντήσει σε ένα από τα ερωτήματα ζήτησε από τους παραγωγούς της εκπομπής να τηλεφωνήσουν

στην… καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ!

Η λεπτομέρεια είναι ότι δεν επρόκειτο για έναν οποιοδήποτε παίκτη, αλλά για τον Γερμανό πολιτικό του CDU Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, ο οποίος ζήτησε τα φώτα της επικεφαλής των χριστιανοδημοκρατών για να απαντήσει στο ερώτημα που του είχε τεθεί.

Στην ειδική εκπομπή για Γερμανούς – celebrities, ο γεννημένος στη δυτική Γερμανία Μπόσμπαχ κλήθηκε να απαντήσει σε ένα ερώτημα για το πλυντήριο «WM66» που κατασκευαζόταν στην ανατολική Γερμανία. Ισως η πρώτη ανατολικογερμανίδα που σκέφτηκε ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός ήταν η πρόεδρος του CDU Ανγκελα Μέρκελ, ποιος ξέρει, και γι” αυτό ζήτησε να καλέσουν την καγκελάριο.

Η ερώτηση που έγινε στον Γερμανό πολιτικό για τις 500.000 ευρώ αφορούσε το «WM66», ένα πλυντήριο ανατολικογερμανικής μάρκας και τις πολλαπλές χρήσεις του.

Χρησιμοποιώντας τη βοήθεια «τηλεφώνησε σε ένα φίλο», ο Μπόσμπαχ ζήτησε από την βοηθό του να τηλεφωνήσει στη φίλη του την καγκελάριο, αλλά η Άνγκελα Μέρκελ δεν σήκωσε το κινητό της, τουλάχιστον εκείνη την στιγμή, γιατί αργότερα έστειλε μήνυμα στον γερμανό πολιτικό ρωτώντας τον ποιο ήταν το θέμα και την πήρε τηλέφωνο!

Πάντως αν και κανείς δεν έμαθε αν η κυρία Μέρκελ γνώριζε την σωστή απάντηση και θα μπορούσε να βοηθήσει τον γεννημένο στη δυτική Γερμανία πολιτικό, ο ίδιος ο Μπόσμπαχ κατάφερε να βρει την σωστή απάντηση και να φύγει από το παιχνίδι με μερικά ευρώ παραπάνω στην τσέπη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα