Επιστροφή στην πατρίδα για τους Beckham – Ψάχνουν σπίτι στο Λονδίνο

Την επιστροφή τους στη Βρετανία φαίνεται πως ετοιμάζουν οι Beckham, καθώς οι παπαράτσι «συνέλαβαν» την Victoria να ψάχνει σπίτι στο Δυτικό Λονδίνο. Η κίνηση αυτή της Victoria έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του συζύγου της David ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την LA Galaxy.

Μετά

από 8 χρόνια μακριά από τα πάτρια εδάφη το ζεύγος και τα τέσσερα παιδιά τους φέρονται να επιθυμούν να επιστρέψουν στην Βρετανία. Τις τελευταίες ημέρες η Victoria επισκέφτηκε 4 επαύλεις.

Η πρώτη βρισκόταν στο Ρίτσμοντ του Λονδίνου και έχει 7 υπνοδωμάτια, κελάρι και γυμναστήριο και κοστίζει μόλις 18 εκατομμύρια λίρες. Το δεύτερο «φτωχοκαλυβάκι» για το οποίο ενδιαφέρθηκε η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια ήταν ένα σπίτι αξίας μόλις 9 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο αποτελείται από 4 ορόφους, ενώ έχει και εσωτερική πισίνα. Λίγο. παρακάτω, η Victoria επισκέφτηκε μία ακόμη έπαυλη, αξίας 6 εκατομμυρίων, η οποία όπως είναι πολύ κοντά στην έπαυλη των «κολλητών» των Beckham, του τηλεοπτικού σεφ Gordon Ramsay και της συζύγου του.

Το σπίτι όμως που φαίνεται να έκλεψε την καρδιά της Posh Spice είναι μία επίσης στο Richmond, την οποία νοίκιαζε την προηγούμενη χρονιά το ζεύγος Jolie-Pitt. Και η αξία αυτού ανέρχεται στο ταπεινό ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα