Aφησαν ελεύθερο ύποπτο για δολοφονίες δύο αστυνομικών

Για ύποπτη γκάφα των αρχών κάνουν λόγο στην ΕΛ.ΑΣ καθώς αφέθηκε ελεύθερος ο άνθρωπος που φέρεται ως κύριος ύποπτος για τη δολοφονία δύο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ σε συμπλοκή στην περιοχή του Ρέντη το Μάρτιο του 2011

Όπως αναφέρει το newsit, από τον Μάϊου του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 τέσσερεις άνθρωποι ήταν προφυλακισμένοι και ΔΕΝ είχαν δικαστεί για τις δολοφονίες των 2 ειδικών φρουρών.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2012 γίνεται η δίκη για την ληστεία του

περιπτέρου στο Μενίδι που είχε προηγηθεί της συμπλοκής. Και ο ένας από τους 4, αθωώνεται και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τότε οι φυλακές ενημερώνονται ότι έχει γίνει άρση της προφυλακισης τους συγκεκριμένου κατηγορούμενου για το μακελείο στο Ρέντη και ζητείται να αποφυλακιστεί.

Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διασταυρώσει τα στοιχεία και να δει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι υπόδικος για ανθρωποκτονίες! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος του συγκεκριμένου ανθρώπου είχε για λίγες ώρες «εξαφανιστεί!»

Έτσι, ο αδίστακτος κακοποιός περνάει ελεύθερος την πύλη των φυλακών. Τέλος Οκτωβρίου, συνειδητοποιούν ότι έχουν αφήσει ελεύθερο έναν αδίστακτο κακοποιό και ενεργοποιείται ένταλμα σύλληψης του.

Αστυνομικοί πηγαίνουν σπίτι του αλλά φυσικά εκείνος είναι άφαντος…

Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης:

Από το υπουργείο υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος κακοποιός είναι ένας περιφερειακός συνεργάτης της σπείρας. Πρόκειται για έναν αλβανό που προμήθευε την σπείρα με αυτοκίνητα ο οποίος δεν είχε κριθεί προφυλακιστέος αλλά το δικαστήριο του είχε επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο. Μάλιστα, το ίδιο το υπουργείο επιβεβαιώνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πλήρωσε ποτέ το πρόστιμο και παρόλα αυτά αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή:newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα