Ένας από τους τέσσερις βιαστές της 23χρονης φοιτήτριας στην Ινδία δηλώνει αθώος

Μιλώντας στον Independent ένας από τους τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας, Τζιότι Σινγκ Πάντλεϊ, δήλωσε πως είναι αθώος και πως δεν έχει σχέση με το περιστατικό.

Ο άνδρας που συνελήφθη έπειτα από το τραγικό επεισόδιο της σεξουαλικής κακοποίησης της νεαρής, η οποία επέβαινε σε λεωφορείο μαζί με έναν φίλο της, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα υποστήριξε

την αθωότητά του.

«Είμαι φοιτητής, δεν είμαι δολοφόνος», ισχυρίστηκε ο Βίναι Σάρμα, των οποίων πριν λίγες ημέρες, οι συνήγοροι ζήτησαν να ασκηθεί έφεση.

«Νιώθω ένοχος, αλλά δε συμμετείχα στην επίθεση. Βρισκόμουν σε ένα μουσικό φεστιβάλ. Νιώθω ένοχος, αλλά έτσι είναι η ινδική κυβέρνηση. Υπήρχε πίεση από τον Τύπο. Θα σας πω την ιστορία μου: Είμαι φοιτητής, δεν είμαι δολοφόνος», ισχυρίστηκε ο Σάρμα.

Ερωτηθείς, βέβαια, για το ποιος νομίζει ότι βίασε την άτυχη νεαρή, απάντησε πως δε γνωρίζει, καθώς «δε βρισκόμουν στο λεωφορείο».

Στο μεταξύ, οι τέσσερις ενδέχεται να καταδικαστούν εις θάνατον δια απαγχονισμού για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ ο πέμπτος κατηγορούμενος απαγχονίστηκε στο κελί του στη φυλακή και ένας ανήλικος κατηγορούμενος στην υπόθεση καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα