Εκλάπησαν φωτογραφίες και αλληλογραφία του Νίκου Καζαντζάκη

Φωτογραφίες και αλληλογραφία ενός Κρητικού δημοσιογράφου με τον Νίκο Καζαντζάκη εκλάπησαν από διαρρήκτες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ούτε οι ίδιοι οι διαρρήκτες που μπήκαν – άγνωστο πότε – στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου Μιχάλη Φρουδαράκη, γνώριζαν τη μεγάλη αξία που είχε η λεία τους. Αξία που μπορεί να μην αποτυπώνεται σε ευρώ ή χρυσό, όμως αποτελεί για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, έναν πραγματικό θησαυρό.

Οι διαρρήκτες, μαζί

με τα υπόλοιπα που άρπαξαν από το σπίτι του δημοσιογράφου, ο οποίος να σημειώσουμε μένει μόνιμα στο Παρίσι, καθώς είναι διδάκτορος D’ETAT Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης, πήραν φωτογραφίες του ίδιου με τον μεγάλο Κρητικό συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη, καθώς και την αλληλογραφία του με τον ίδιο.

Ο κ. Φρουδαράκης επιστρέφοντας από το Παρίσι στο Ηράκλειο δε μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί, έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση και το πολύτιμο υλικό που έχει κλαπεί να καλέσει στο δικηγορικό γραφείο του κ. Δανδάλη, στο 2810-346658 που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Ντορέ Β 10.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα