Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και πέθανε γράφοντας στην οικογένειά του!

Μία απίστευτη ιστορία κάνει εδώ και λίγες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου. Ένας 54χρονος άνδρας από το Κάνσας, αγνοείτο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η οικογένειά του δεν έπαψε στιγμή να τον αναζητά.

Μάλιστα, είχαν φτιάξει και σελίδα στο Facebook με το όνομα «Find Dave Welch», όταν, όμως, τον βρήκαν ήταν ήδη πολύ αργά… Όλα συνέβησαν όταν ο 54χρονος Ντέιβιντ Γουέλτς τον Σεπτέμβριο έπεσε σε χαράδρα στη Γιούτα και εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του. Ήταν τέτοιο, μάλιστα, το σημείο που έπεσε, που δεν μπορούσε

κανείς να δει το αυτοκίνητο από επάνω.

Μπορεί η οικογένειά του να μην έπαψε στιγμή να ελπίζει ότι θα βρεθεί, ωστόσο, εκείνος είχε αποδεχτεί ότι όλα είχαν τελειώσει και για τον λόγο αυτό έγραφε μέχρι τέλους αποχαιρετιστήρια γράμματα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δυστυχώς, ο Ντέιβιντ, που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε όταν ήταν πλέον αργά. Το άψυχο σώμα εντόπισε στα μέσα Οκτωβρίου ένας άνδρας που έκανε ωτοστόπ.

Μάλιστα, μια ημέρα, πριν βρεθεί νεκρός η οικογένειά του έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια, γράφοντας ένα μήνυμα στην εν λόγω σελίδα, απευθυνόμενο σε εκείνον σε περίπτωση που το έβλεπε.

«Αγαπητέ Dave, πάνε επτά βδομάδες που έφυγες. Η γυναίκα σου, τα παιδιά και τα εγγόνια σου, σου λένε ότι μας λείπεις πολύ. Οι φίλοι σου ανησυχούν για την υγεία σου και θέλουν να σε βοηθήσουν. Αναρωτιόμαστε πού να είσαι. Προσευχόμαστε να δεις το μήνυμα και να έρθεις σπίτι. Σε αγαπάμε», είχαν γράψει.

Οι Αρχές υποθέτουν ότι ο άτυχος άνδρας αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να παγιδευτεί στο όχημα του.

Το περιεχόμενο των γραμμάτων του 54χρονου, τέλος, δεν έγινε γνωστό, ενώ η οικογένεια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

πηγή: protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα