Σαμαράς – Βενιζέλος: Αύριο νέα συνάντηση

Αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχουν νέα συνάντηση, στην μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα των ναυπηγείων.

Στη σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα του ενιαίου φόρου ακινήτων που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών βουλευτών της ΝΔ

και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Πρωθυπουργός μιλώντας με δημοσιογράφους, αναφερόμενος στο φόρο των ακινήτων και των αγροτεμαχίων είπε ότι όπου μπορούν να υπάρξουν λογικές βελτιώσεις θα γίνουν.

«Οι βελτιώσεις θα είναι συνεχείς όχι μόνο υπό την πίεση των βουλευτών, αλλά γιατί έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Οι βουλευτές τεράστιο τεράστιο βάρος», τόνισε από την πλευρά του μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση με την τρόικα, ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι και στο παρελθόν είχαμε προβλήματα αλλά τελικά λύθηκαν.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι σημαντικό είναι να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αφού το πετύχουμε θα είναι πιο ισχυρή η θέση μας. Όσο για το θέμα του χρέους, παρέπεμψε στις απόφασεις του Eurogroup τον περασμένο Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα