Δημοσκόπηση της μέτρον ανάλυσης : το απόλυτο ντέρμπι

Διευρύνεται το προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων, με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο να έρχεται στη δεύτερη θέση και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να αυξάνει τα ποσοστά του και να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου, όπως καταγράφεται στην έρευνα της Metron Analysis του Φεβρουαρίου, που πραγματοποιήθηκε για το «Εθνος της Κυριακής».
Συγκριτικά με την προηγούμενη έρευνα της Metron Analysis για τον Δήμο της Αθήνας, που δημοσιεύτηκε στο ειδησεογραφικό site

TheTOC.gr, παρουσιάζονται ανατροπές στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, με τον Νικήτα Κακλαμάνη να σημειώνει βουτιά 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου (από 14% στο 9%) και να κατρακυλά από τη 2η στην 4η θέση.
Τα κέρδη
Από τρεις μονάδες κερδίζουν οι Γιώργος Καμίνης (από 20% στο 23%) που φαίνεται να διευρύνει την εκλογική του βάση και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (από 10% στο 13%), καθώς αυξάνεται το ποσοστό αναλογικά με την αύξηση της αναγνωρισιμότητάς του.
Από την τριπλέτα που δημιουργείται πλέον στην κορυφή των υποψηφίων για τον Δήμο της Αθήνας μεγάλος νικητής στον β γύρο αναδεικνύεται ο Γιώργος Καμίνης, καθώς εμφανίζεται να κερδίζει τις εκλογές με όλους τους πιθανούς αντιπάλους, δηλαδή και τον Γ. Σακελλαρίδη και τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Αρη Σπηλιωτόπουλο.
Στην παράσταση νίκης ο Γιώργος Καμίνης έχει κερδίσει σε λιγότερο από έναν μήνα 16 μονάδες (από 17 στο 33%), ενώ ακολουθεί ο Αρης Σπηλιωτόπουλος με 13% (4 μονάδες λιγότερες από την προηγούμενη μέτρηση) στην ίδια θέση με τον Ηλία Κασιδιάρη που διατηρεί το 13% το οποίο έλαβε στην προηγούμενη μέτρηση της Metron Aanalysis.

Πηγή είδησης : ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα