Διάσημη ποπ σταρ: Σας υπόσχομαι ότι θα φροντίσω επιτέλους να κρατήσω τα πόδια μου κλειστά![βίντεο]

Το γιατί δεν έχει ακόμη παντρευτεί με τον εδώ και δυο χρόνια αραβωνιαστικό της, Έρικ Τζόνσον, αποκάλυψε -με τον πλέον γλαφυρό τρόπο- η Τζέσικα Σίμπσον στα πλαίσια της εμφάνισής της στο σόου του Τζέι Λένο.

«Είχαμε ορίσει δύο διαφορετικές ημερομηνίες για το γάμο, αλλά με γκαστρώνει συνέχεια. Μάλλον κάνουμε τα πράγματα λίγο ανάποδα. Σας υπόσχομαι ότι θα φροντίσω να κρατήσω τα πόδια μου κλειστά από εδώ και πέρα». Αυτό δήλωσε, με τον γνωστό συνδυασμό αφοπλιστικής αφέλειας και ειλικρίνειας που την διακρίνει, η Τζέσικα Σίμπσον σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή.

Προσθέτοντας, σχετικά με τον αναπάντεχο ερχομό του δεύτερου παιδιού της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, «Ήταν προφανώς μέρος του σχεδίου που είχε ο Θεος για μένα. Σοκαρίστηκα γιατί συνέβη την εποχή που προσπαθούσα να επιστρέψω στον παλιό εαυτό μου. Ήταν κάτι σαν one night stand. Και τώρα πάμε ξανά από την αρχή. Αν και σκοπεύω να προσέχω παραπάνω τι τρώω».

Στην πρώτη τη εγκυμοσύνη η σταρ είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία και έχασε με την βοήθεια των Weight Watchers, των οποίων και είναι επίσημη εκπρόσωπος.

Πηγή: | iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα