Δύσκολες ώρες για την γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η παρουσιάστρια του «Πάμε πακέτο» έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα Βασίλη, ο οποίος διέμενε στο Κιλκίς και έχει βυθιστεί στη θλίψη, μια και του είχε μεγάλη αδυναμία.

Η ίδια ενημερώθηκε ξαφνικά για τον χαμό του 87χρονου πατέρα της ενώ βρισκόταν στην Αθήνα για τις ανάγκες της εκπομπής της «Πάμε Πακέτο». Την Τετάρτη και ενώ είχε τελειώσει το γύρισμα, επικοινώνησαν μαζί της συγγενείς της ανακοινώνοντάς της τα δυσάρεστα νέα.

Η

παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον απρόσμενο χαμό του και ξέσπασε σε λυγμούς. Ο μπαμπάς της, ο άνθρωπος που τη στήριζε σε κάθε της επιλογή και που μαζί με τη μητέρα της, Χρύσα, της έδωσαν όλες εκείνες τις αξίες που χρειαζόταν για να πορευτεί με αξιοπρέπεια, δεν είναι πια στη ζωή. Εφυγε ήρεμα βλέποντας τηλεόραση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν είχε κρύψει την αδυναμία της γι’ αυτόν, αποκαλύπτοντας γιατί οι ιστορίες με υιοθεσίες που παρουσιάζει στο «Πακέτο» τη συγκινούν: «Ο πατέρας μου είναι υιοθετημένος, ένα γεγονός που δεν έκρυψε κανείς, αφού μωρό δόθηκε για υιοθεσία στη θεία του την Ευρυδίκη. Την αγάπησε σαν αληθινή του μητέρα και εγώ από την πλευρά μου της είχα ιδιαίτερη αδυναμία, ενώ πήρα και το όνομά της».

Η παρουσιάστρια χθες ανάρτησε στο Twitter ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εφυγε ένας ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αγωνιστής της Αντίστασης, λεβέντης της ζωής, άρχοντας της ψυχής. Είχα την τύχη και την τιμή να είμαι κόρη του».

Η κηδεία του πατέρα της Βίκυς Χατζηβασιλείου θα γίνει σήμερα, στη 1.00 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Κιλκίς, όπου η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει τον λατρεμένο της γονιό για τελευταία φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα