Δεκαήμερο φθινοπωρινών προσφορών και στον Πειραιά.

Μετά τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών που έχει κηρύξει δεκαήμερο προσφορών από 1η έως 10 Νοεμβρίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά κινείται στην ίδια κατεύθυνση «δημιουργώντας μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα, σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους καταναλωτές αγορά», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Έτσι από 5 έως 15 Νοεμβρίου τα καταστήματα

του Πειραιά περιμένουν τους καταναλωτές με μειωμένες τιμές.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διενέργεια προσφορών θα πρέπει να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, σύμφωνα με την οποία:

«Για προσφορές συγκεκριμένων προϊόντων ή προϊόντων ορισμένης κατηγορίας για χρονικό διάστημα, που δεν μπορεί να υπερβεί τις δέκα συνεχόμενες ημέρες, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα τιμή των προϊόντων, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η προσφορά ειδών, των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα. Νέα προσφορά του ίδιου προϊόντος δεν επιτρέπεται πριν παρέλθουν 60 ημέρες από την προηγούμενη».

πηγή : enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα