Χορεύει μαζί με το αναπηρικό της καροτσάκι στο βυθό της θάλασσας

Αδύνατο να το πιστέψει κανείς βλέποντάς το. Η καλλιτέχνιδα Sue Austin «χορεύει» στο βυθό. Χορεύει μαζί με το αναπηρικό της καροτσάκι απόλυτα εναρμονισμένη με το υγρό περιβάλλον. Μαγεύει με τις κινήσεις της, ταξιδεύει στο νερό και εντυπωσιάζει.

«Καθηλωμένη» από το 1996, έχοντας διαγνωστεί με την «αόρατη νόσο», τη μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, η Sue δεν το έβαλε στιγμή κάτω. Αναζητώντας τρόπους να βελτιώσει την καθημερινότητά της, όπως και των συνανθρώπων της που δε μπορούν να περπατήσουν, εφηύρε και βοήθησε

να κατασκευαστεί το πρώτο υποβρύχιο αναπηρικό καροτσάκι.

Έκτοτε παρουσιάζει, μπροστά στο έκπληκτο πάντα κοινό, την υποβρύχια τέχνη της, που ονομάζει «Δημιουργώντας το Θέαμα!»- Creating the Spectacle, ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς να ξεσηκώσει και τους θεατές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στα πλαίσια των εορτασμών της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.

Το αναπηρικό καροτσάκι στην περίπτωση της Sue αποτελεί επέκταση του εαυτού της. Εξοπλισμένο με πλωτήρες, πτερύγια σταθεροποίησης, δύο προωθητικές προπέλες της χαρίζει την ελευθερία κάτω από το νερό κι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σόου της.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια και δείτε το βίντεο – www.goodstory.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα