Απολύεται ο Μόγιες

Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει ο Μόγιες τις επόμενες ώρες, μετά και το νέο… χαστούκι από την Έβερτον. Η υπομονή των αφεντικών της ομάδας εξαντλήθηκε και σε λιγότερο από ένα χρόνο αποφάσισαν να τελειώσουν τον Σκωτσέζο τεχνικό και τον… εκλεκτό του Φέργκιουσον!

Μπορεί οι πληροφορίες να τόνιζαν πως θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα με το τεράστιο μπάτζετ που θα είχε στη διάθεσή του, ωστόσο, όπως αναφέρουν και οι Βρετανοί

ο χρόνος του τελείωσε! Του χρεώνουν το γεγονός πως… χάθηκε η μπάλα στα αποδυτήρια, αλλά και το ότι η ομάδα θα μείνει εκτός Ευρώπης, κάτι που είχε να συμβεί τα τελευταία 19 χρόνια.

Μάλιστα, η ομάδα θα συγκεντρώσει λιγότερους από 70 βαθμούς κάτι που συνέβη τη σεζόν 1990-91. Η Γιουνάιτεντ θα ζητήσει από τον Ράιαν Γκιγκς να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και φυσικά αυτό να συμβεί πριν το ματς με τη Νόριτς. Οι εξελίξεις στη Γιουνάιτεντ είναι ραγδαίες και τις επόμενες ώρες αναμένονται… ανακοινώσεις!

Κλοπ το φαβορί!

Μπορεί ο Γίργκεν Κλοπ να τόνισε προχθές ότι δεν θέλει να φύγει από τη Ντόρτμουντ, ωστόσο οι Βρετανοί τονίζουν πως είναι το μεγάλο φαβορί να αναλάβει από τη νέο σεζόν και με μπάτζετ που θα ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, στη λίστα είναι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (!), ενώ υπάρχει και ο Λουίς Φαν Γκάαλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα