Άννα Μπουσδούκου: Καλοδεχούμενη η κριτική- Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την Τσαπανίδου

Παρουσιάζει την εκπομπή Τώρα στον ΣΚΑΪ στη ζώνη 10:00 – 12:00 και μπορεί να έγινε γνωστή με τη δημοσιογραφική της ιδιότητα, λίγοι όμως γνωρίζουν ότι είναι κόρη πασίγνωστου ηθοποιού.

Ο Νίκος Μπουσδούκος είναι ο πατέρας της Άννας και η ίδια αφηγείται στην Espresso: «Έχω μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Τον αγαπάω πολύ, αλλά η δημοσιογραφία υπήρχε πάντα στην άκρη του μυαλού μου. Στη δημοσιογραφία δεν μπήκα με… πλάτες. Στο θέατρο

θα έμπαινα, λόγω του πατέρα μου, αλλά θα έφευγα στη δεύτερη παράσταση, αν δεν μπορούσα να σταθώ. Θα μ” έδιωχνε ο ίδιος ο χώρος».

Η Άννα Μπουσδούκου είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε να εργάζεται στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κάνοντας την πρακτική της. Μπήκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ και σιγά σιγά μεταπήδησε στην παραγωγή εκπομπών.

Για το νέο της επαγγελματικό ρόλο και στις ενδεχόμενες συγκρίσεις που θα γίνουν ανάμεσα σε αυτήν και την Πόπη Τσαπανίδου λέει: «Δέχομαι την κριτική και είναι καλοδεχούμενη. Δεν γίνεται να κλείσεις τα αυτιά, γιατί τότε κλείνεις την επικοινωνία, ενώ δουλεύεις γι” αυτήν. Θαυμάζω την Πόπη για τη δημοσιογραφική της δουλειά και την αμεσότητά της.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί η εμπειρία της με την ευκαιρία που μου δόθηκε. Δεν είναι στόχος μου να την αντιγράψω. Θα ήταν μεγάλο λάθος να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μιλάμε για άλλα μεγέθη. Καθένας ακολουθεί το δρόμο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα