Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Χρ. Παππάς

Την αποφυλάκιση του με όρους ζητάει με πολυσέλιδη προσφυγή που κατέθεσε την Δευτέρα (25/11) στο Εφετείο δια του συνηγόρου του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Ο Χρ. Παππάς ζητάει η προσωρινή του κράτηση να αντικατασταθεί με όρους, υποστηρίζοντας ότι ο μόνος λόγος που βρίσκεται στη φυλακή είναι επειδή είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Τονίζει, μάλιστα, ότι δεν είναι διατεθειμένος «να γίνει Ιφιγένεια για να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την πατρίδα μας».

Αναφέρεται, ακόμη, σε «πιέσεις που δέχτηκε η δικαιοσύνη», η οποία χρησιμοποιήθηκε για την υπόθεση του κόμματος με σκοπό «να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, προκειμένου να περάσουν τα αντιλαϊκά νομοσχέδια που μεθοδεύουν».

Ο βουλευτής αποποιείται και πάλι τον χαρακτηρισμό του ναζιστή, που του αποδόθηκε, όπως υποστηρίζει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «για κάποιες νεανικές επιλογές του». Και προσθέτει: «Την ίδια ώρα, εκείνοι που μας έδιναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, υπουργοποιούσαν άλλους, παρά το ότι είχαν αυτοί τις ίδιες νεανικές επιλογές μ” εμάς». Καταδικάζει επίσης, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέροντας ότι ο Γ. Ρουπακιάς έδρασε «με βιαιότητα» από δική του πρωτοβουλία και επισημαίνει ότι η πράξη του εξυπηρέτησε άλλους και «ζημίωσε το κόμμα μας»

Ολοκληρώνοντας, ο Χρ. Παππάς υποστηρίζει ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή του κράτηση, αφού έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της δικαιοσύνης και δεν είναι ύποπτος φυγής, ούτε προκύπτει φόβος να διαπράξει κανένα αδίκημα σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος.

news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα