Αυξάνονται τα τρακτέρ στα μπλόκα-Οι αγρότες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους

Σε συνεδρίασή τους οι αγρότες και τα μέλη της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις του αλλά θα κάνουν και την αποτίμηση των επαφών που είχαν με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος επρόκειτο, κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα, να σταματήσουν στο μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία για να συζητήσουν με τον Θεσσαλό αγροτοσυνδικαλιστή και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ

Βαγγέλη Μπούτα, προκειμένου να συντονίσουν τον αγώνα τους.

Στο μεταξύ, στον κόμβο της Νίκαιας στη Θεσσαλία καταφθάνουν καθημερινά τρακτέρ από όλη την περιοχή. Οι θεσσαλοί αγρότες υπολογίζουν ότι θα ξεπεράσουν τα 900 τρακτέρ.

Τα τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα στην παλιά Εθνική οδό, η οποία έχει κλείσει από την Αστυνομία προκειμένου να εμποδίσει τους αγρότες να περάσουν στην νέα Εθνική οδό.

Την Τρίτη οι Θεσσαλοί αγρότες αιφνιδίασαν την αστυνομία όταν προχώρησαν πεζή σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1 και επικαλούμενα το γεγονός ότι ήθελαν να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, περίπου 400 άτομα έκλεισαν την ΠΑΘΕ για περίπου ένα τέταρτο. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία και να υπάρξει για το διάστημα εκείνο εκτροπή μέσω Πλατυκάμπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα