Αυτός είναι ένας γάτος που λύνει σταυρόλεξα!!!

Ονομάζεται Chas, έχει κατακόκκινο τρίχωμα, είναι γλύκας αλλά και… τετραπέρατος. Κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο στην χώρα του τη Βρετανία χάρις την εξυπνάδα του αλλά και την αγάπη του για τα… σταυρόλεξα.

Ναι, καλά διαβάσατε για τα σταυρόλεξα! Την ιστορία του αφηγείται με καμάρι ο ιδιοκτήτης του, Arthur Farminer, λέκτορας του πανεπιστημίου από το Gloucester. Μανιώδης λύτης σταυρολέξων τα είχε δώσει όλα για όλα για να τελειώσει ένα από αυτά, το οποίο τον είχε πραγματικά παιδέψει. Έστυβε το μυαλό του σε μια απέλπιδα προσπάθεια

να βρει την τελευταία λέξη και δεν τα κατάφερνε. Απορροφημένος στο έργο του να λύσει τον ασπρόμαυρο γρίφο, ο Arthur αρχικά δεν έδωσε σημασία στον πιστό του φίλο, τον γάτο του τον Chas, ο οποίος ανεβοκατέβαζε την πατούσα του ξανά και ξανά πατώντας κάθε φορά στη σελίδα του σταυρολέξου.

Για ώρα ο γατούλης ενοχλούσε το αφεντικό του, επιδεικνύοντας το πατουσάκι του κι εκείνος δε μπορούσε να καταλάβει τι πραγματικά ήθελε να του πει. Και τότε, η λύση ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία… Η λέξη που έλειπε ήταν «paw», δηλαδή… πατούσα!

«Λατρεύω τον Chas αλλά όλη την ώρα πηδάει πάνω στα χαρτιά μου, στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή και μπερδεύεται στα πόδια μου κάθε φορά που επιχειρώ να προσηλωθώ σε κάτι» είπε ο κύριος Farminer στη Daily News. «Προσπαθούσα λοιπόν να βρω την τελευταία λέξη στο σταυρόλεξο κι ο Chas συνέχιζε να πατάει με την πατούσα πάνω στο σταυρόλεξο. Κάθε φορά που τον απομάκρυνα, εκείνος συνέχιζε και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι απλά… ήθελε να με βοηθήσει! Το πείσμα του με έκανε να καταλάβω ότι η λέξη που δεν έβρισκα για ώρα ήταν πατούσα!»

Άραγε ο Chas είναι ένας ευφυής γάτος που λατρεύει τους γρίφους ή απλά βρισκόμαστε μπροστά σε μια φοβερή σύμπτωση διανθισμένη από την αγάπη του αφεντικού του για το ζωάκι του; Εμείς σας παραθέτουμε την πανέμορφη αυτή ιστορία με πρωταγωνιστές έναν άνθρωπο και ένα γάτο και σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, να πιστέψετε στην εξυπνάδα των τετράποδων φίλων μας ή απλά να χαμογελάσετε…

πηγή: Ιστορίες που αντέχουν στο χρόνο – www.goodstory.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα