My comments… με την Άννα Μαρκετάκη: Ανάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο!

Ήταν πολύ καλό που φέτος είδαμε μια τόσο φιλότιμη προσπάθεια από τα κανάλια της χώρας μας να εμπλουτίσουν και πάλι τα προγράμματά τους, να δούμε και πάλι μεγάλες παραγωγές, σήριαλ αλλά και τηλεπαιχνίδια!

Το πιο ευχάριστο ήταν που αρκετός κόσμος της τηλεόρασης ξαναβρήκε δουλειά και ο τηλεθεατής ξαναβρήκε τηλεοπτικά ενδιαφέροντα. Ξεχώρισα τις εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου, την επιστροφή του πολυτάλαντου Χρήστου Φερεντίνου καθώς και το VOICE,

την πιο προσεγμένη κατ” εμέ εκδοχή ριάλιτι, που η εύστοχη επιλογή των κριτών του απογείωσε το concept!

Είδαμε μια Δέσποινα Βανδή να ξεδιπλώνει πτυχές του χαρακτήρα της και να γίνεται ολοένα και πιο συμπαθής σε κόσμο που την ήξερε μόνο ερμηνευτικά. Η Μελίνα Ασλανίδου έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση.

O Αντώνης Ρέμος επιβεβαίωσε με την παρουσία του το ότι μπορεί να κάνει τηλεόραση και μάλιστα καλύτερα και από πολλούς παρουσιαστές, κοινώς το έχει, όμως η ευχάριστη έκπληξη ήταν αναμφισβήτητα ο Μιχάλης Stavento που με το ρεαλιστικό του χαρακτήρα και τις φοβερές του ατάκες έγινε ο αγαπημένος όλων!

Επίσης ξεχώρισα τη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα στον alpha που απέδειξε ότι αν υπάρχει ταλέντο και ευρηματικότητα και με μικρό κόστος κάνεις αξιοπρεπείς δουλειές!

Φαίνεται πως η επιστροφή της κ. Ζήνας Κουτσελίνη στα τηλεοπτικά δρώμενα σε συνεργασία με τον κ. Καλημέρη έφεραν την Άνοιξη στον Αlpha που έκανε αίσθηση με νέες εκπομπές και σειρές!

Keywords
Τυχαία Θέματα