H μαγική βραδυά του ΑΝΤ1 για τους «Ήρωες ανάμεσα μας» [εικόνες]

Mαγική ήταν η χθεσινή βραδιά της απονομής για την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ήρωες ανάμεσα μας» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η λαμπερή εκδήλωση ξεκίνησε στις 9:15 το βράδυ με ένα εκπληκτικό χορευτικό εμπνευσμένο από τις δράσεις των ηρώων.

Αμέσως μετά βγήκε στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς και με έναν μικρό πρόλογο άρχισε η παρουσίαση. Προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού και στη συνέχεια στο video

wall άρχισαν να προβάλλονται τα τρίλεπτα βίντεο για τους ήρωες που ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής.

Πρώτος παρέλαβε το βραβείο του ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης, διευθυντής δημοτικού σχολείου της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης από τον καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της κριτικής επιτροπής Δημήτριο Τριχόπουλο.

Δεύτερος βραβεύτηκε ο Δημήτρης Σόφος από τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τρίτος ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη ο παπα-Στρατής Δήμου από την Καλλονή της Λέσβου.

Ακολούθησε η βράβευση του Παναγιώτη Μιχαήλ από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ.Ιερόθεο και η πρώτη πεντάδα των ηρώων έκλεισε με την βράβευση της Ματίνας Βαβούλη από τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Η δεύτερη πεντάδα των ηρώων ξεκίνησε με την βράβευση της Μαρίας Λουμάκη από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.

Ακολούθησε η βράβευση των μικρών κοριτσιών από την Οιχαλία Τρικάλων, της Άννας Μαρίας Σακελλαρίου και της Ράνιας Ξανθού από τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Μετά παρέλαβε το βραβείο του από τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη ο Περικλής Καλόπουλος.

Προτελευταίος βραβεύθηκε από τον γενικό διευθυντή της Coca-Cola Hellas, κ. Μάνο Ελευθερίου ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και η δεκάδα των ηρώων έκλεισε με την βράβευση της Νάσιας Παστού και της Τερέζας Περάκη από τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤ, Στρατή Λιαρέλλη.

Για την επιτυχία της εκπομπής δούλεψαν εντατικά από τον περασμένο Φεβρουάριο οι αρχισυντακτριες της εκπομπής Κατερίνα Κουμπή και Άννα Παπανικόλα, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Δεμεσούκας, Νάσια Κόλλια, Δημήτρης Περάκης και Ηρώ Χριστοπούλου, ο σκηνοθέτης Κώστας Τριπύλας, ο Σταμάτης Πατρώνης, ο Αντώνης Μάτσος, ο Γιάννης, ο Δημήτρης και ο Σπύρος Λέπουρας, ο Γιώργος Λύγγρης και πολλοί άλλοι αφανείς «ήρωες».

Keywords
Τυχαία Θέματα