Η πορεία των εργαζομένων του ΚΑΤΣΕΛΗ [βίντεο]

Μεγάλη συγκέντρωση, και πορεία ,πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας από τους εργαζόμενους του ΚΑΤΣΕΛΗ, με την έμπρακτη βοήθεια του Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αττικής, και της Λαϊκής επιτροπής Μενιδίου. Οι εργαζόμενοι καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας με συνθήματα όπως «οι εργάτες στον Κατσέλη δεν θα λυγίσουν, θα δώσουν τη μάχη και θα νικήσουν» , « χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά», ακούστηκαν σε όλο το Μενίδι, και με την πορεία τους στης γειτονιές, έβαλαν τα προβλήματα τους σε κάθε σπίτι, και αντικατέστησαν την στάση που έπρεπε να κρατήσει η δημοτική αρχή και οι

ομοϊδεάτες των δημοτικών παρατάξεων.

Το παρών έδωσε και η Λαϊκή συσπείρωση με τους κκ. Βασίλη Τοπαλιανιδη, Τραβασάρο και Αγγελοπούλου, το ΠΑ.ΜΕ και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Οι εργαζόμενοι με τον διαρκή αγώνα που δίνουν, δείχνουν ξεκάθαρα ότι στο μέλλον που τους ετοιμάζουν , αντιτάσσουν το δίκιο τους. Με την συγκεκριμένη συγκέντρωση και πορεία και τις πολύμορφες δράσεις που θα ακολουθήσουν, ένα είναι σίγουρο ότι οι εργαζόμενοι θα δώσουν αγώνα και θέλοντας και μη από κάποιους θα ακούγονται παντού, οι φωνές τους, οι σηκωμένες τους γροθιές, και ο ιδρώτας της δουλειάς μέσα στους φούρνους. Είναι καθήκον προς τα παιδιά τους, τις οικογένειες τους, και την τάξη τους, ότι έδωσαν το χέρι σε όποιον πάλεψε να σηκωθεί.

Κλείνω κάνοντας μία προσωπική παρατήρηση: Αλήθεια ο κ. Γρηγοριάδης δεν προσκλήθηκε να παρευρεθεί στη συγκέντρωση? ( μιας που στο δημοτικό συμβούλιο έλεγε στους εργαζόμενους ότι δεν προσκλήθηκε για να παρευρέθη στο εργοστάσιο!!!! Ο κ. Π. Γκίκα που είπε στους εργαζόμενους ότι και αυτός είναι απολυμένος και άνεργος, δεν ένιωσε την ανάγκη μιας που είναι στην ίδια μοίρα να βγει στο δρόμο μαζί τους? Ο κ. Μ. Βρεττός που έβγαλε την υποχρέωση της δημοτικής αρχής πηγαίνοντας 2 φορές στο εργοστάσιο, και χωρίς κανένα ουσιαστικό αγώνα ούτε καν μια ανακοίνωση, δεν ένιωσε την ανάγκη να σταθεί δίπλα στον αγώνα τους εκτός και αν δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε αγώνα εργαζομένων και πάντα ήταν στην απέναντι πλευρά!!! Εργαζόμενοι του ΚΑΤΣΕΛΗ ψηλά το κεφάλι ο Αχαρναϊκός Λαός βρίσκεται στο πλευρό σας!

Δείτε τα βίντεο:

Του Φίλιππου Κατάρα

πηγή:acharnorama.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα