Samsung Galaxy Note 2: Τα καλύτερα 10 χαρακτηριστικά της συσκευής (video)


Το Samsung Galaxy Note 2 είναι κατά πολλούς το πιο πλήρες smartphone (ή tablet-phone) της αγοράς με πληθώρα δυνατοτήτων που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η ιστοσελίδα phonebuff συγκέντρωσε και μας παρουσίαζει τα κορυφαία 10 χαρακτηριστικά (ή δυνατότητες) του νέου Samsung Galaxy Note 2.Πάμε να τα δούμε επιγραμματικά παρακάτω και μέσα από το βίντεο.

Samsung Galaxy Note
2 Top 10 Features:

Οθόνη: H 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1280×720 τεχνολογία Super Amoled είναι αρκετή για αποτελεί το δυνατό στοιχείο της συσκευής.
S-Pen: Σήμα κατατεθέν το s-pen το οποίο σίγουρα δεν είναι ένα ακόμα stylus όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε άλλες συσκευές.Είναι ένας νέος εντελώς τρόπος για είσοδο στην συσκευή με αποκλειστικό κουμπί για την ενεργοποίηση του και αρκετές λειτουργίες και εφαρμογές που το υποστηρίζουν.
S-Note: Μία από τις πολλές εφαρμογές που κάνει χρήση του S-Pen.To S-Note είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για notes που μπορείτε να βρείτε σε φορητή συσκευή.Διαφορετικές επιλογές γραψίματος,διάφορα χρώματα,μεγέθη γραφής κλπ
Επιδόσεις: Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.6 GHz Exynos 4 της Samsung μαζί με τα 2GB RAM και το Android Jelly Bean υπόσχονται επιδόσεις που δύσκολα θα βρείτε σε άλλο android smartphone.
Multitasking: Εκτός από το γνωστό multitasking που είναι ίδιο με όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 4+, το Note 2 προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για multitasking στα πρότυπα ενός desktop υπολογιστή.Ξεχωρίζει σίγουρα η δυνατότητα multi-window όπου μπορείτε να βλέπετε δύο ταυτόχρονα εφαρμογές στην ίδια ο οθόνη ενώ υπάρχουν ακόμα οι λειτουργίες popup browser,pop up play.
Χρήση με το ένα χέρι: Μπορεί το μέγεθος του Galaxy Note 2 να μην ενδείκνυται για χρήση με το ένα χέρι,ωστόσο η Samsung έχει μεριμνήσει για αυτό έτσι ώστε να κάνει όσο γίνεται πιο έυκολη την χρήση με μια σειρά από ειδικές βελτιστοποιήσεις για αυτό το λόγο.
Samsung Touchwiz: Το user inteface της Samsung,το γνωστό Touchwiz προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και ευκολίες που δεν θα βρείτε σε άλλες συσκευές όπως είναι οι εξής: smart rotation,smart stay, tilt to zoom, direct call κλπ.
Κάμερα: Εκτός από την 8MP κάμερα η οποία προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο,η Samsung έχει εξοπλίσει την εφαρμογή με επιπλέον λειτουργίες όπως φιλτρα σαν του intagram,slow motion videos κλπ.
Μπαταρία: Όταν μια συσκευή σαν το Note 2 έχει λειτουργίες όπως οι παραπάνω τότε μια απλή μπαταρία δεν αρκεί.Ωστόσο η θηριώδης μπαταρία των 3100 mAh προσφέρει μια αξιοπρόσεκτη διάρκεια χρήσης,μία από τις καλύτερες σε smartphone.
Συνδυασμός Smartphone/Tablet: Κάποιοι θα το πουν μεγάλο smartphone,κάποιοι άλλοι μικρό tablet.Τι από τα δύο είναι όμως;Στην πραγματικότητα είναι κάτι ενδιάμεσο γι'αυτό και ξεχωρίζει.
Keywords
Αναζητήσεις
νοτ 2 χαρακτηριστια, note 2 χαρακτηριστικα
Τυχαία Θέματα