Το Μπραφ το τελευταίο

Πολλοί γελάσανε και βάλανε τις ατάκες του Μπραφ στην ζωή τους. Πολλοί το βρίσανε και το απαξιώσανε. Χιλιάδες πάντως το ξέρουν. Και αυτό όμως έφτασε στο τέλος του ή όπως θα έλεγε και ο ίδιος ψόφησε. Το 33ο επεισόδιο ήταν το τελευταίο και κάποιοι θα χαλαστούν και κάποιοι θα ανακουφιστούν.

Στο τελευταίο επεισόδιο καταπιάνεται με τις εκνευριστικές κατηγορίες συμπολιτών μας. Αν είσαι ένας από αυτούς την έβαψες και καλύτερα να μην το δεις. Έκτος
κι αν έχεις χιούμορ, οπότε δες το και γέλα με την ψυχή σου.

Τα βάζει με όσους αλλάζουν τα κανάλια στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας τα κουμπιά με τους αριθμούς και όχι αυτά με τα βελάκια πάνω κάτω, με τους σουβλατζήδες που σερβίρουν το τελευταίο κομμάτι από τον γύρο κοτόπουλο, με τις διαφημίσεις που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που διαφημίζουν, με όσους χρησιμοποιούν τα hands-free και απασχολούν και τα δυο τους χέρια, με τους Ναζί του καναπέ, με όσους ισχυρίζονται ότι σιχαίνονται τις τηγανητές πατάτες και την σοκολάτα, με όσους κόβουν την σοκολάτα λοξά για να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι, με όσους λένε όλα τα καρτούν και τα παιδικά Μίκυ Μάους, με αυτούς που περάσανε πρώτοι στην ιατρική και λένε πως δεν διαβάζανε.

Και ο κατάλογος αυτών που στέλνει στον θάνατο το Μπραφ συνεχίζεται. Όσοι έχουν μια οδοντογλυφίδα στο στόμα και παίζουν με αυτήν σε δημόσιους χώρους, όσοι είναι υστερικοί με την ανακύκλωση και μας ζητάνε να πλένουμε τις κονσέρβες πριν τις πετάξουμε στα σκουπίδια, όσοι χειρίζονται το pc τους σαν ετοιμοθάνατη γριά απ’ το Κιργιστάν, όσοι πιάνουν με το σώμα τους όλο τον στύλο στο μετρό. Και ανάμεσα σε όλους αυτούς που θέλει να θανατώσει και ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Και κάπως έτσι τελειώνει και το 33ο και τελευταίο επεισόδιο του Μπραφ. Κλείνει λέγοντας πως επειδή ξέρει πόσο άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα που τραβάνε για καιρό έχοντας ως παράδειγμα την γνωστή σειρά “Friends” και πως κάποια μέρα θα ξεμείνει από όρεξη, από ιδέες, από βρισίδια και από φωτογραφίες εκνευρισμένων ανθρώπων θέλει να πεθάνει ξαφνικά αυτό που έφτιαξε, στο απόγειο του όπως ο Κομπέιν, ο Μόρισον, ο Χριστός και οι δεινόσαυροι.

Ελπίζω να τηρήσει την υπόσχεση του και να μην κάνει και αυτός σαν τους Πυξ Λαξ που τους κλάψαμε εκατό φορές και κατά διαστήματα τους ξανακλαίμε.

Κάντε ό,τι θέλετε και κοιμηθείτε ήσυχοι. Το Μπραφ πέθανε. Κανείς δεν θα σας κράξει. Βαρετά πράγματα.

http://www.comedylab.gr/video/660/33-mikeius-vs-everyone-final-part
Του Στέλιου Γαλανόπουλου
Keywords
Αναζητήσεις
ευτυχης μπλετσας εκνευριστικος, μπραφ θανατος στον ευτυχη μπλετσα
Τυχαία Θέματα