K.Grill: Για δυνατούς κρεατοφάγους

Βλέποντας τον χώρο φαντάζεσαι στο πιάτο σου αλλά από αυτά που τελικά θα φας. Σε έναν industrial χώρο που κυριαρχούν τα μεταλλικά στοιχεία, τα τζιν υφάσματα και τα γκρι βιομηχανικά χρώματα δεν πάει το μυαλό σου ότι θα ζήσεις μια όμορφη σουβλακοκατάνυξη.

Το Κ.Grill είναι το νέο μαγαζί του γνωστού ομίλου εστιατορίων Καστελόριζο. Ένα κλασικό
σουβλατζίδικο αλλά αλλιώς. Αλλιώς, γιατί ο χώρος είναι σχολαστικά καθαρός και πολύ προσεγμένα διακοσμημένος. Μέχρι εκεί όμως. Τα υπόλοιπα όπως τα ξέρεις. Καμία καινοτομία και υπερβολή ούτε στις γεύσεις αλλά ούτε και στις τιμές. Και για να εξηγούμαστε δεν το λέμε για κακό, αντιθέτως το βάζουμε στα πολύ συν.

Δεν θα σας πω τίποτα για τον κατάλογο. Είναι περιττό. Είπαμε κλασικότατο σουβλατζίδικο. Θα σας πω όμως να δοκιμάσετε οπωσδήποτε την « Φωλιά από τηγανητά πατατάκια με αυγά», τα παστουρμαδοπιτάκια και τον καγιανά με ντομάτα και παστό Μεσσηνίας. Κολάστηκα πάλι ο αμαρτωλός.

Για αυτούς λοιπόν που αγαπάνε τα παραδοσιακά καλοψημένα κρέατα, τα τζατζίκια και τις τυροκαυτερές, αλλά τους χαλάνε η τσίκνα, η λίγδα και οι λαδόκολλες ( εμένα καθόλου δεν με χαλάνε) βρήκαν το ιδανικό μέρος.

Και delivery παρακαλώ, για τους τυχερούς της περιοχής.

K.Grill: Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα Τηλ.: 2109431765

www.kgrill.gr

Του Στέλιου Γαλανόπουλου
Keywords
Αναζητήσεις
2109431765
Τυχαία Θέματα