Η διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας, τα παιδάκια και οι... δονητές!

17:45 6/6/2012 - Πηγή: TottBlog

Βλέποντας την καινούρια διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας με έναν δάσκαλο να μαθαίνει στους μικρούς μαθητές του τις χώρες της Ευρωζώνης από τις οποίες απουσιάζει η Ελλάδα και ένα κοριτσάκι να τον ρωτάει λυπημένο “...και η Ελλάδα; Δεν είναι; Γιατί, κύριε;”, μας ήρθε μία υπέροχη ιδέα...

Αν δεν έχετε δει την επίμαχη διαφήμιση δείτε την ΕΔΩ. Και τώρα που την είδατε και καταλάβατε πόσο εμπνευσμένη διαφημιστική ομάδα έχει η Νέα Δημοκρατία, ακούστε και τη δική μας ιδέα! Για μία ακόμα καινούρια διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας, που πιστεύουμε θα πείσει και τον τελευταίο ψηφοφόρο να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!

Η ιδέα μας ήρθε από ένα άρθρο της Huffington Post. Σε αυτό υπάρχει το εξής απόσπασμα: “...Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του σεξ (πορνοταινίες, σεξουαλικά εξαρτήματα, φουσκωτές κούκλες, χειροπέδες κ.λπ.) τρέμουν την επιστροφή στη δραχμή. Καθώς τα περισσότερα προϊόντα εισάγονται από τη Γερμανία και την Πολωνία, η επιστροφή στη δραχμή θα τα καταστήσει απρόσιτα για τον απαιτητικό Έλληνα ή Ελληνίδα. Όπως δηλώνει ένας από τους εμπόρους που συμμετέχει στην έκθεση: «Σήμερα ένας δονητής στοιχίζει 20 ευρώ. Αν επιστρέψουμε στη δραχμή, θα είναι σαν να στοιχίζει 50…»”.

Σκεφτήκαμε λοιπόν το εξής ιδιοφυές concept... Μία 40άρα σε ένα sex shop διαλέγει τον δονητή της αρεσκείας της, πάει στο ταμείο, τον δίνει στον υπάλληλο.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: 20.000 δραχμές!
40ΑΡΑ: Πόσο;!! Γιατί, κύριε;

Και σλόγκαν... “Με το μέλλον των οργασμών μας, δεν παίζουμε!!!”

Πλάνο στον Αντώνη Σαμαρά, που κουνάει χαμογελώντας έναν δονητή σε προσφορά σε ευρώ!

“Νέα Δημοκρατία. Φθηνή απόλαυση!”...

Του Δημήτρη Χαλιώτη
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TottBlog