12ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz: Έρχεται...!!!

Από τις 23 έως τις 27 Μαϊου και με είσοδο ελεύθερη θα πραγματοποιηθεί το 12ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων. Το Tottblog έχει την χαρά να είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης...
Η “Τεχνόπολις” και ο Δήμος Αθηναίων καλούν ξεχωριστά jazz μουσικά σχήματα από δώδεκα χώρες της Ευρώπης (Ουγγαρία, Σλοβακία, Πορτογαλία, Δανία, Ισπανία, Αυστρία, Ολλανδία, Ελλάδα,
Τσεχία, Σουηδία, Λουξεμβούργο και Βέλγιο) για να μας ταξιδέψουν στη μαγεία της jazz μουσικής σε πέντε μοναδικές μουσικές βραδιές στο προαύλιο της “Τεχνόπολις” στα τέλη Μαϊου.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει το Harris Lamprakis Quartet με έμφαση στη modal jazz και τον αυτοσχεδιασμό και επιρροές από τον John Coltrane μέχρι τις ταινίες του Ταρκόφσκι!

Την αυλαία του Φεστιβάλ θα σηκώσει παραδοσιακά στις 23 Μαϊου η Big Band του Δήμου Αθηναίων, η οποία θα “κλείσει” και τη διοργάνωση πέντε μέρες μετά.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε και στην έκθεση jazz φωτογραφίας των Χρήστου Κοψαχείλη και Λευτέρη Αρβανίτη.

Κάθε μέρα θα πραγματοποιούνται τρεις συναυλίες, ενώ η είσοδος (το ξαναλέμε) θα είναι ελεύθερη.

Προσεχώς θα σας έχουμε και αναλυτικότερες πληροφορίες...

12o ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ JAZZ
23 - 27 MAΪΟΥ στην “TEXNOΠΟΛΙΣ” του Δήμου Αθηναίων
Είσοδος ελεύθερη

Χορηγός επικοινωνίας: Tottblog.com
Keywords
Τυχαία Θέματα