Ζήτημα ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές θέτει το ΠΑΣΟΚ

Μετά την άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ από την οποία απουσίαζαν 11 βουλευτές, η Χαριλάου Τρικούπη προσανατολίζεται στο να θέσει ζήτημα ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο, στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης του συμμαχικού κεντροαριστερού σχήματος «Ελιά».

«Η προσπάθεια για τη συσπείρωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς πρέπει να συνεχιστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σημειώνεται ότι στη συζήτηση για τις Περιφέρειες φάνηκε ότι δεν έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα σχετικά με τις υποψηφιότητες στα Ιόνια Νησιά και τη Δυτική Μακεδονία, όπου αναζητούνται υποψήφιοι, ενώ δεν έχει κλείσει ούτε το θέμα της Πελοποννήσου και η υποστήριξη στον Π. Τατούλη δεν θεωρείται δεδομένη.

Από τη συνεδρίαση ενημέρωσαν για την απουσία τους οι κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Σαλτούρος, Μιχάλης Κασσής, Κώστας Τριαντάφυλλος, ‘Αντζελα Γκερέκου, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ δεν ενημέρωσαν οι Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Θάνος Μωραϊτης και Νίκος Σηφουνάκης.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Ζήτημα ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές θέτει το ΠΑΣΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα