Ζευγάρια υπογράφουν συμβόλαια με τί συχνότητα θα κάνουν σεξ!

Δικηγόροι ισχυρίζονται ότι ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, παντρεμένα και μη, υπογράφουν συμβόλαια σχέσης, που αναγράφουν ρητά με τί συχνότητα θα κάνουν σεξ!

Οι αποκαλούμενες και «ρήτρες τρόπου ζωής» μπορούν να περιλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως το πόσες φορές την εβδομάδα ένα ζευγάρι υποχρεούται (!) να κάνει σεξ, το πώς ο κάθε ένας θα περνάει τον ελεύθερό του χρόνο, ή το αν θα επιτρέπεται ή όχι, βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου, να απατήσει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο Γκρεγκ Σάλιβαν και η σύζυγός του Τόνι Μάντους, οι οποίοι είπαν στο CBS πως προέβησαν στην υπογραφή σχετικών συμβάσεων, με τη βοήθεια δικηγόρου:

«Υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να περνάς πιο ευχάριστα, να βγαίνουμε περισσότερα ραντεβού και να σου αφιερώνω περισσότερο χρόνο», γράφει ο Σάλιβαν στο συμβόλαιό του.

Και ενώ πολλοί αντιτάσσονται στη μέθοδο αυτή, ισχυριζόμενοι πως τα συμβόλαια αφαιρούν οποιοδήποτε αίσθημα αυθορμητισμού από τη σχέση, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν την υπογραφή συμβάσεων σχέσης.

«Είναι καλό για ένα ζευγάρι να το δοκιμάσει, έστω για μία ή δύο εβδομάδες. Είναι ωραία να έχεις ένα συμβόλαιο που να δείχνει ότι έχετε συμφωνήσει από κοινού σε κάτι» δηλώνει η σεξολόγος και σύμβουλος γάμου, Γκρέισι Λάντες.

«Έχω διαπιστώσει από πελάτες μου ότι είναι ευχάριστο να έχεις μία δομημένη σχέση και να ξέρεις τί πρόκειται να συμβεί» συμπληρώνει.

Τα πιο παράξενα συμφωνηθέντα σε συμβόλαια σχέσεων

- Όχι πιάνο όταν ο σύζυγος είναι σπίτι.
- Η σύζυγος απαγορεύεται να φοράει οτιδήποτε πράσινο.
- Ο σύζυγος δικαιούται 100.000 δολάρια αν η γυναίκα φτάσει να ζυγίζει πάνω από 100 κιλά.
- Η σύζυγος απαγορεύεται τα κουρευτεί.
- Αν ο σύζυγος απατήσει τη γυναίκα του, εκείνη παίρνει bonus που μπορεί να φτάσει και τα 5 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΗΓΗ:kamarinia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα