Ζέττα Μακρή: «Η απώλεια του Θανάση Νάκου αφήνει μεγάλο κενό»

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Η Ζέττα Μακρή μπαίνει στη βουλή με κεκτημένη ταχύτητα από μια έτσι κι αλλιώς αξιοσημείωτη προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία. Σε δηλώσεις της στο «Π» η μοναδική εκπρόσωπος της Μαγνησίας στο Κοινοβούλιο σημειώνει πως θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία της για το καλό του νομού της μη παραβλέποντας να προσθέσει πως η απώλεια του Θανάση Νάκου αφήνει μεγάλο κενό στο πολιτικό γίγνεσθαι

του νομού αλλά όπως τονίζει: « Η Μαγνησία έχει συνέχεια και εγώ θα υπηρετήσω τη συνέχεια αυτή με συνέπεια και αφοσίωση όπως κάνω πάντα. Ξέρω ότι η Μαγνησία πονάει από την ανεργία των γυναικών και των νέων, εγώ όμως όπως ήμουν πάντα έτσι και τώρα θα είμαι δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του νομού μου και θα δίνω μαζί τους τη μάχη»

Η κ. Μακρή στην παρέμβασή της μέσω του «Π»λέει μεταξύ άλλων: «είμαι από τους αισιόδοξους, θεωρώ ότι όλοι δίνουμε τη μάχη για την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός κάνει τιτάνιο αγώνα αλλά και οι κυβερνητικοί εταίροι στο πλαίσιο φυσικά της ιδεολογίας που υπηρετεί ο καθένας, αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και δίνουν τη δική τους προσπάθεια για να επιτευχθούν οι στόχοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα