Πρωταπριλιάτικες φάρσες που ξεχώρισαν χθες στο Διαδίκτυο

«Βούηξε» χθες, Δευτέρα, το Διαδίκτυο από τις πρωταπριλιάτικες φάρσες.

Μία κριτική της διάσημης ερωτικής τριλογίας «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» θέλησε να γράψει η Βαλερί Τριερβελέρ, όπως αναφέρουν «Τα Νέα» σε περιοδικό με το οποίο ακόμη συνεργάζεται, το «Παρί Ματς».

Έχει περάσει όμως καιρός από όταν κυκλοφόρησαν τα βιβλία, η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ έπρεπε να βρει ένα τέχνασμα για να γίνει το κείμενό της επίκαιρο. Το έκανε λοιπόν πιο προσωπικό, βάλθηκε να περιγράφει, με πολλές

γαργαλιστικές λεπτομέρειες, πώς η συγγραφέας Ε. Λ. Τζέιμς έκανε και την ίδια να απελευθερωθεί σεξουαλικά. Αλλά το κείμενο αυτό λογοκρίθηκε-για την ακρίβεια δεν δημοσιεύθηκε ποτέ. Φρόντισε για αυτό ο νέος σύμβουλος της επικοινωνίας του γάλλου προέδρου, ο Κλοντ Σεριγιόν, ο οποίος «κόντεψε να πνιγεί διαβάζοντάς το». Η Βαλερί εξελίσσεται σε γερό πονοκέφαλο για τον Ολάντ.

Μόνο που τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Πράγματι, η Βαλερί Τριερβελέρ προκαλεί πού και πού πονοκεφάλους στον σύντροφό της το υπόλοιπο στόρι όμως είναι μια από τις πολλές πρωταπριλιάτικες φάρσες που έγιναν χθες ανά τον κόσμο, μέσα από τα παραδοσιακά και λιγότερο παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, τιμώντας την παράδοση.

Άλλες πρωταπριλιάτικες φάρσες

«Ένα έκτακτο μήνυμα από τον πρόεδρο», ανάρτησε χθες στον ιστότοπό του ο Λευκός Οίκος. Μόνο που στο σχετικό βίντεο τη θέση του Μπαράκ Ομπάμα στο βήμα πήρε ένας… μπόμπιρας.

Η BMW πάλι διαφήμισε ένα χάι-τεκ παιδικό καροτσάκι στη βρετανική «Ντέιλι Τέλεγκραφ», κλείνοντας το μάτι στην Κέιτ Μίντλετον.

Ένα ψάρι «μισό πέστροφα, μισό γουρούνα» έπιασε ψαράς στο Περπινιάν της Γαλλίας, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «L ‘Independant».

Αεροσκάφη με «γυάλινο πάτωμα» λανσάρει η αεροπορική εταιρεία Virgin σύμφωνα με το βρετανικό ταμπλόιτ «Ντέιλι Μίρορ», ενώ με μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα διανέμουν τον καθημερινό τύπο στην Οβέρνη τα γαλλικά ταχυδρομεία, σύμφωνα με… επίσημη ανακοίνωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα