Ζαννής Φραντζέσκος: Ξυπόλητος στα χρέη του Nammos

Οι οικονομικές υποχρεώσεις του Ζάννη Φραντζέσκου μεγαλώνουν πιο γρήγορα από τις δουλειές του, ενώ απειλείται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Σε μία από τις όχι και τόσο δημοφιλείς – μέχρι και πριν από λίγα χρόνια – παραλίες της Μυκόνου έφτιαξαν ένα εστιατόριο – beach bar που έμελλε να γίνει από τα γνωστότερα στον κόσμο. Η φήμη του «Nammos» ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και έφτασε σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Celebrities, δισεκατομμυριούχοι,

αρχηγοί κρατών, γαλαζοαίματοι, πέρασαν και περνούν από τα τραπέζια και τις ξαπλώστρες του και αφήνουν εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Το χρήμα ρέει στην Ψαρού και το «Nammos» μοιάζει για τους ιδιοκτήτες του με την κότα που γεννάει κάθε καλοκαίρι ολόχρυσα αυγά. Πίσω από αυτή την εικόνα, όμως, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Το «Nammos» μοιάζει με παλάτι χτισμένο στην άμμο, αφού δείχνει να πνίγεται πλέον σε χρέη εκατομμυρίων ευρώ. Οι ιδιοκτήτες του εμφανίζονται καταχρεωμένοι, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί της περιουσίας τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η επιχείρηση χρωστάει μεγάλα ποσά στο προσωπικό, στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, στους προμηθευτές αλλά και στον δήμο.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η πολυτελής βίλα που έχτισε ο Φραντζέσκος στην περιοχή Φανάρι της Μυκόνου. Το εντυπωσιακό ακίνητο με τα πατώματα με τα πατώματα by Varangis και την πισίνα των 50.000 ευρώ, ο βυθός της οποίας είναι φτιαγμένος από γυαλί για να είναι ορατός από το καθιστικό του σαλονιού, βγαίνει στο σφυρί από τη Eurobank στις 3/7/2013 – την έχει κατασχέσει λόγω χρεών του οφειλέτη από τις 16 Δεκεμβρίου 2011 για το ποσό των 1.050.000 ευρώ.

Η βίλα του «Mr Nammos» βαρύνεται με προσημειώσεις υποθηκών και από άλλη τράπεζα, συνολικού ύψους 6.000.000 ευρώ.

Keywords
Αναζητήσεις
ζαννής φραντζέσκος βιογραφικο, nammos francesco zannis
Τυχαία Θέματα