Ευγενία Μανωλίδου: «Το σπίτι μας είναι μητριαρχικό»

Είναι στην καλύτερη και πιο δημιουργική φάση της ζωής της. Μακριά από την τηλεόραση αλλά κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπά: τη μουσική! Μελετά τις παρτιτούρες της, κάνει πρόβες και είναι ενθουσιασμένη καθώς από τον Ιούνιο θα εμφανιστεί ενώπιον του κοινού με την μπαγκέτα του μαέστρου στα χέρια.

Οι συναυλίες, ο σύζυγος-πολιτικός, τα παιδιά στην εφηβεία, οι δύσκολες στιγμές του διαζυγίου, ο χρόνος που περνά, τα media και το «Master Chef», από το οποίο δεν πληρώθηκε ακόμα. Έπειτα από έναν χρόνο αποχής η τηλεοπτική persona έχει διάθεση

και μιλάει για όλα.

Η Ευγενία Μανωλίδου μιλώντας στο Πρώτο Θέμα μίλησε και έδωσε απαντήσεις για όλα:

Τελικά, τι είσαι περισσότερο; Παρουσιάστρια, σύζυγος πολιτικού ή μουσικός;

Μουσικός πρωτίστως, παντρεμένη με έναν εκδότη που κατέβηκε στην πολιτική και που στην ίδια έτυχε να μπει στον δρόμο της η τηλεόραση για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Όπως δεν θα ήμουν μοπυσικός αν είχα γράψει μόνο δύο-τρία κομμάτια, έτσι δεν έγινα παρουσιάστρια συμμετέχοντας σε τρία προγράμματα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εσένα;

Ότι δεν είμαι εύκολη στις συνεργασίες μου, ότι ζητώ πολλά χρήματα και κάνω φασαρίες! Επειδή έχω βιάσει τις δυσκολίες της ζωής από πολύ μικρή, πιστέψτε με, πιο εύκολη συνεργάτιδα από εμένα δεν θα βρείτε. Το πιο μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί είναι ότι έχω λεφτ΄σ στην Ελβετία! Αν δεν είχα σύζυγο πολιτικό, θα το έβρισκα ξεκαρδιστικό! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το βρήκα χυδαίο.

Τα media σε σέβονται περισσότερο από τότε που έγινες γνωστή ή από τότε που έγινες σύζυγος βουλευτή;

Μα όταν πρωτομπήκα στην τηλεόραση ο Άδωνις ήταν ήδη βουλευτής πάνω από έναν χρόνο. Τη σχέση μου με τα Μέσα την κέρδισα με δουλειά και επιμονή και δεν μου χαρίστηκε.

Οι πολιτικές κόντρες του συζύγου σου μπαίνουν στο σπίτι;

Ποτέ! Στο σπίτι κυριαρχεί η ηρεμία. Ο σύζυγός μου μένει πολλές ώρες στη Βουλή και στο γραφείο του και όταν έρχεται στο σπίτι ξέρει ότι όλα αυτά μένουν πίσω.

Το σπίτι σας είναι περισσότερο μητριαρχικό ή πατριαρχικό;

Μητριαρχικό, εξ ανάγκης! Τον Άδωνη τον βλέπουμε ελάχιστα, αφού τις περισσότερες ώρες απουσιάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα